1a divisió

El Madrid remunta i continua líder

Massa bé ha començat el partit per a la Real Sociedad. L’equip txuri-urdin ha sembrat una tempesta sobre el Santiago Bernabéu en els primers minuts de joc. La Real ha saltat a la gespa de forma contundent i precisa, tant que ha aconseguit obrir el marcador només començar el partit amb un gol de Barrenetxea entrant des del darrere amb un centre de Take Kubo, que ha estat espectacular durant tota la primera part. Al japonès li han anul·lat un gol als 10 minuts de joc. Poc després, el Madrid ha tingut una doble ocasió amb un xut al travesser de Joselu i una altra ocasió de Rodrygo. Els bascos han tingut el segon molt a prop, amb un cop de cap de Merino, però Kepa ha tret una mà salvadora.

La Real ha marxat al descans amb els pla establert complert, però a la segona part s’ha assecat i ha concedit el gol de l’empat només tornar de vestidors. Fede Valverde ha batut Remiro amb un xut amb l’interior. Amb l’empat a la butxaca, els locals s’han animat i han recuperat el control del partit fins que Joselu, l’ex de l’Espanyol, ha posat el 2-1 al marcador i completar la remuntada. Bellingham ha pogut fer la tercera diana, però una mà del porter basc ho ha impedit. La victòria a casa contra la Real permet sumar al Madrid 15 punts de 15 possibles i continuar líder amb cinc victòries consecutives en el que portem de temporada. El Barça, que ahir va dormir com a primer classificat, recupera ara la segona posició a dos punts dels blancs.