3a divisió FEF

Un nou derbi gironí

3a divisió FEF El Girona B rebrà aquest diumenge a l’Escala (12h) en la tercera jornada de competició

Aquesta temporada a 3a divisió FEF de derbis gironins no en faltaran. Aquest migdia en viurem un de nou. El Girona B rebrà a Riudarenes l’Escala (12h), acabats d’aterrar a la competició. En aquesta tercera jornada de lliga, els blanc-i-vermells arriben havent aconseguit el seu primer i únic punt la jornada anterior. Els de Sergi Mora van aconseguir remuntar al Vilassar de Mar a casa. Els locals van marcar un gol matiner a la segona part quan els visitants es van quedar amb deu jugadors al camp. Els d’Arnau Sala, en canvi, l’estrena a la competicó els hi està fent més pujada. El conjunt anxovenc encara no ha aconseguit puntar ni a fora, ni a casa. Els escalencs van perdre per 0-2 davant el Tona, la passada jornada i per 4-0 en la seva visita a Reus.

Avui al migdia serà un partit de retrobaments. Fins a 13 membres del conjunt escalenc tenen un passat blanc-i-vermell. Un d’ells el mateix tècnic, Arnau Sala, que va passar per les files del Girona com a jugadors i després com a entrenador. Això de ben segur que farà el derbi més especial, però per res menys competitiu. El filial gironí, que repeteix com a local per segona jornada consecutiva, buscarà sumar els tres primers punts de la temporada. I l’Escala, que poc a poc es vol anar adaptant a al competició, no els posarà gens fàcil l’objectiu als de Sergi Mora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)