Més futbol

Cruel derrota en el minut 96

Divisió d’honor juvenil. Un gol de Cristóbal Muñoz deixa sense premi el Girona

Barça 1 Girona 0

BARÇA:Aaron, Olmedo, Eman (Espart, 79’), Cuenca, Navarro, Ávila, Rodríguez (Pradas, 71’), Fariñas (Cristóbal, 79’), Guiu, Junyent (Guillermo, 71’), Juan Hernández (Caldero, 60’).GIRONA:Gerard Moreno, Mousta, Aguilera (Pedroza, 88’), Marc Fernández, Pitarque (Mora, 67’), Corominas, João (Concepción, 67’), Hugo, Arango (Cantero, 88’), Guillem (Rubio, 60’), Nacho.GOLS:1-0 (96’) Cristóbal Muñoz.

El conjunt gironí va encaixar una dura derrota contra el juvenil A blaugrana, en un duel de màxima igualtat que es va acabar decidint en l’últim minut del temps afegit. Un gol de Cristóbal Muñoz en el 96’ va deixar sense premi un Girona que va fer un gran partit en l’àmbit defensiu i va estar molt clar amb la pilota als peus, però que li va faltar efectivitat.

En la primera part, l’equip dirigit per Héctor Simón va disposar de l’ocasió més clara, amb un xut des de dins l’àrea d’Hugo García que va refusar sota pals Aaron Yaakobishvili (5’). Els blaugrana també podrien haver obert la llauna (18’) amb una rematada al pal llarg de Daniel Rodríguez. En la represa, el Barça va tenir un domini més clar de cara a porteria, i ho van acabar materialitzant amb el gol de Cristóbal en l’última jugada del partit després que aquest aprofités un rebot dins l’àrea petita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)