Més futbol

Alèxia i Irene Paredes, citades a declarar en el cas Rubiales

Les jugadores del Barça Alèxia Putellas i Irene Paredes, a més de Misa Rodríguez (Real Madrid), declararan dilluns com a testimonis en la causa en què s’investiga el petó que Luis Rubiales va fer a Jenni Hermoso en la final del mundial. Les tres futbolistes compareixeran davant del jutge de l’Audiència Nacional Francisco de Jorge per videoconferència, segons informa l’agència EFE.

El jutge de l’Audiència Nacional que investiga l’expresident de la federació espanyola de futbol pels delictes d’agressió sexual i coaccions ha començat aquest dilluns la ronda d’interrogatoris programada amb les declaracions d’un germà i una amiga de Jenni Hermoso, i de dos pèrits que van elaborar un informe a petició de la defensa de Rubiales.

El germà i l’amiga de la jugadora han ratificat i ampliat la declaració que Hermoso ja va prestar a la fiscalia quan va formalitzar la seva denúncia contra Rubiales, en què va assegurar que el petó no va ser consentit i que tant ella com el seu entorn van rebre pressions per part del cercle més proper a l’expresident de la RFEF perquè justifiqués públicament el que ha passat.

Els interrogatoris seguiran dijous, amb la declaració d’alguns càrrecs de la federació. Són el director de màrqueting de la RFEF, Rubén Rivera; el director de la selecció masculina, Albert Luque; la cap de premsa de la selecció femenina, Patricia Pérez; i l’exdirector d’Integritat Miguel García Caba, dels serveis dels quals va prescindir la federació divendres passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)