Més futbol

La selecció espanyola supera a Suïssa amb un doblet d’Aitana Bonmatí (5-0)

La selecció espanyola ha superat a Suïssa (5-0) en el segon partit de la Nations League, torneig que dona dos bitllets per als Jocs Olímpics de París. Les autores dels gols han estat Lucía García (15’), Aitana Bonmatí (45’, 49’), Inma Gabarro (57’) i Maite Oroz (87’). Amb aquest triomf, les de Montse Tomé se situen líders en solitari del seu grup després de la primera victòria contra Suècia (2-3) el divendres passat.

Abans de començar el matx, com ja es va fer contra Suècia, les jugadores d’ambdós conjunts s’han fet una fotografia amb la pancarta “la nostra lluita és una lluita global”. A més, també han lluït un braçalet amb el “#Se Acabó”.

La selecció espanyola ha estat la clara dominadora en els primers instants del duel, jugant gran part del temps en camp contrari i disposant des de ben aviat d’ocasions. En aquest sentit, cal destacar el paper d’Aitana i Alèxia, molt actives i trobant els espais per generar perill. La mateixa Alèxia, avui amb el braçalet de capitana, ha estat a punt de sorprendre (4’) amb una rematada que no ha trobat porteria. Més clara ha estat la que ha tingut Lucía García amb un xut forçat des de dins de l’àrea que ha topat amb Herzog. Després d’aquests avisos, Espanya ha aconseguit obrir la llauna. En el minut 14, Mariona Caldentey, amb una pressió asfixiant, ha robat la pilota a la portera suïssa i ha assistit a Lucía García perquè aquesta a porta buida situés l’1 a 0 en el marcador. Les de Montse Tomé han continuat insistint, i Aitana també l’ha tingut amb una rematada des de la frontal que ha aturat sense problemes Herzog. La més clara de Suïssa no ha arribat fins a la mitja hora de joc amb un xut de Sow que ha blocat molt segura sota pals Cata Coll. En el temps afegit, Aitana Bonmatí ha situat el 2 a 0 amb un remat des de dins l’àrea després d’una centrada mil·limètrica d’Olga Carmona.

A la represa, ràpidament Aitana ha fet el gol de la tranquil·litat amb un xut potent i col·locat (49’). Imparable per a la portera suïssa. Les locals han continuat assetjant, i no ha tardat a arribar el quart. L’autora del gol ha estat Inma Gabarro (57’). En els últims compassos del matx, la superioritat ha continuat sent clara, i Maite Oroz ha fet el 5 a 0 definitiu amb un xut potent que ha entrat per tot l’escaire.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)