Més futbol

Aitana lidera la victòria

UEFA Nations League. La selecció espanyola supera Suïssa (5-0) amb un doblet de la de Sant Pere de Ribes i una gran actuació d’Alèxia i Mariona Caldentey, autores de tres assistències

Aitana Bonmatí continua demostrant del que és capaç. La de Sant Pere de Ribes, guardonada com a millor jugadora de l’any per la UEFA, va tornar a fer un partit per emmarcar contra Suïssa. Aitana va liderar la victòria de la selecció espanyola en el segon partit de la Nations League, torneig que dona dos bitllets per als Jocs Olímpics de París, amb un doblet (45’ i 49’) i una actuació estel·lar, omnipresent en tot moment i dotant l’equip de la frescor necessària per generar perill. Amb un onze titular amb la catalana Laia Aleixandri i les blaugrana Cata Coll, Irene Paredes, Aitana, Alèxia i Mariona Caldentey, Espanya no va deixar en cap moment cap opció al combinat dirigit per Inka Grings. Des del primer instant van atropellar les suïsses amb un gran joc combinatiu. En aquest aspecte, també cal destacar el paper d’Alèxia Putellas, que va oferir una gran versió sobre la gespa i va ser l’autora de l’assistència en el segon gol d’Aitana. Mariona Caldentey també va assistir Aitana i Lucía García en les dues primeres dianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)