L’Escala no passa de l’empat contra el Vilassar (1-1)

L’Escala ha sumat el primer punt a casa, el segon de tota la lliga en els darrers dos partits, després de firmar les taules amb el Vilassar (1-1). L’equip dirigit per Arnau Sala s’ha avançat en el marcador gràcies a una diana de Pime, que ha aprofitat molt bé una centrada de Josu Currais (30’). Xumetra ha pogut fer el segon al llindar del descans, però tot just començar la segona part, el Vilassar s’ha avançat amb un xut des de fora de l’àrea (51’).

L’Escala ha intentat fer el 2-1 però s’ha trobat amb un rival que es defensava en bloc baix, molt ordenat i sense concedir espais, un fet que ha impedit que el resultat variés.

Els de l’Alt Empordà continuaran a la part baixa de la taula però amb molt marge de millora i sensacions ascendents.