3a divisió FEF

L’Escala jugarà amb la bona dinàmica per guanyar a Nou Barris

3a divisió FEF Els d’Arnau Sala aprofitaran l’embranzida de l’última victòria per tornar a sumar els tres punts en la sisena jornada al camp de la Muntanyesa

L’Escala visita aquest migdia (12 h) la Muntanyesa. Els d’Arnau Sala van encetar la casella de les victòries la setmana passada contra el Vilafranca, amb un contundent 3-0. I aprofitaran l’empenta d’aquesta estrena per tornar a guanyar a Nou Barris.

La Muntanyesa rebrà els anxovencs amb un balanç de dues derrotes, un empat i dues victòries. La setmana passada van treure un punt a Riudarenes, contra el Girona B. I això els deixa com a actuals novens de la taula amb un total de 7 punts de 15 possibles. Els escalencs, en canvi, en la taula no van tan bé. Són 14ns amb només cinc punts, però venen amb el bon gust i la motivació de la primera victòria de lliga de la jornada anterior.

Aquest migdia, els d’Arnau Sala es jugaran la continuació d’una bona dinàmica, que els permetrà agafar una mica d’aire en la classificació. Però el Municipal de Nou Barris, tot un clàssic del futbol català, no ho posa mai fàcil. Fins ara, la Muntanyesa no ha cedit cap punt a casa, convertint-lo en un fortí. Ni la Rapitenca, ni el Tona, els dos equips que han visitat els barcelonins no han aconseguit endur-se la victòria, ni tan sols rascar un empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)