Més futbol

El Papu Gómez, sancionat dos anys per positiu en un control antidopatge

El Papu Gómez ha estat sancionat amb dos anys sense jugar a futbol després de donar positiu fa mesos en un control antidopatge quan encara era jugador del Sevilla. Actualment al Monza, club amb el qual va firmar fins al 30 de juny del 2024 després de rescindir amb els sevillans, el mitjapunta argentí podria veure com la seva carrera futbolística acaba precipitadament ja amb 35 anys.

Segons una informació de Relevo, el Papu va donar positiu per una substància prohibida en un control realitzat el novembre del 2022 abans de disputar el mundial amb l’Argentina i proclamar-se campió del món. Tant el jugador com el Sevilla van tenir notícies de l’assumpte però tot just fa pocs dies s’han confirmat la sanció de dos anys.

Segons el futbolista, després d’una mala nit va prendre el xarop d’un dels seus fills sense consulta prèvia als metges del Sevilla, un medicament de la família del B2-adrenèrgic, semblant al salbutamol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)