Copa

Els vuit equips catalans ja coneixen els horaris de la Copa

La federació espanyola ha fet oficial els horaris de la pròxima ronda de la copa on hi ha vuit equips catalans que hi participaran i es disputaran entre el 31 d’octubre i el 2 de novembre. L’Espanyol visitarà el CD Mensajero el dia 31 a les set de la tarda. Un dia més tard, per Tot Sants. el Girona viatjarà al camp del San Roque de Lepe per jugar contra el conjunt andalús a les 12 del migdia. A la mateixa hora, a terres catalanes, el Badalona Futur rebrà al Cádiz en un partit d’alta volada pels barcelonins.

Quatre hores més tard, a les quatre de la tarda, l’Andorra disputarà el matx de copa a l’Estadi del Atlético Astorga; elTerrassa, l’Europa i el Nàstic de Tarragona jugaran a les sis de la tarda, contra l’Albacete, l’Elx i l’Oriola, respectivament. El Rubí serà el darrer conjunt català en competir. Ho farà contra l’Athletic Club el dia 1 de novembre a dos quarts de deu de la nit. El matx es podrà veure per Movistar La Liga. El Rubí competeix a categoria regional i l’Athletic és el segon conjunt de l’estat espanyol que ha guanyat més copes, un total de 23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)