Més futbol

Albert Luque admet que va intentar parlar amb Jenni però nega que la pressionés

El director de la selecció espanyola masculina de futbol, Albert Luque, ha admès que va intentar parlar amb la jugadora Jenni Hermoso durant el viatge a Eivissa que va ferr després de guanyar el mundial, si bé ha indicat que ho va fer perquè tenien una relació d’amistat i ha negat que la pressionés.

Segons recull l’agència EFE, Luque ha comparegut aquest dimarts per videoconferència davant el jutge de l’Audiència Nacional que l’investiga amb Luis Rubiales i altres membres del seu equip quan presidia la RFEF per les pressions a què hauria estat sotmesa Jenni Hermoso per intentar justificar públicament el petó a la boca que l’expresident li va fer després de la final del Mundial, el 20 d’agost.

Durant la seva declaració, prestada des dels jutjats de Terrassa, el director de la selecció masculina ha negat del tot haver coaccionat la futbolista i ha justificat que va voler parlar amb ella per iniciativa pròpia perquè tenien una relació d’amistat, segons informen fonts jurídiques.

Assessor de Rubiales abans de dirigir la selecció, Luque, que només ha contestat la seva defensa, ha explicat que ell era a Eivissa abans que arribessin la desena de jugadores, entre elles Jenni Hermoso, que van viatjar a l’illa després de la victòria a el mundial.

Un cop allà, d’acord amb les fonts consultades, sí que ha admès que va voler parlar amb Jenni Hermoso, però que ella no el va rebre i per això va parlar amb l’amiga que el va acompanyar, i ha dit que va ser una trobada cordial. Luque, la declaració del qual ha durat només mitja hora, ha afegit que van quedar per parlar tots tres l’endemà, si bé finalment el matx no es va produir.

El director de la selecció masculina de futbol ha estat el darrer dels quatre investigats en aquesta causa a declarar.

Abans que ell ho van fer l’exseleccionador femení i entrenador de la selecció femenina del Marroc, Jorge Vilda; el director de Màrqueting de la RFEF, Rubén Rivera, i el mateix Rubiales, investigat també per un delicte d’agressió sexual. Com Luque, tots han negat les coaccions.

Al llarg del novembre, el jutge interrogarà una sèrie de testimonis, entre els quals hi ha el seleccionador masculí, Luis de la Fuente; l’exdirector de comunicació de la RFEF Pablo García-Cuervo, la futbolista Laia Codina i el president del comitè l del futbol femení, Rafael del Amo.

Ja el dia 30 se celebrarà un acarament a petició de Jenni Hermoso entre l’amiga de la futbolista, amb qui Luque ha admès que va parlar en el viatge a Eivissa, i el director de Màrqueting de la RFEF, Rubén Rivera, que també va ser a l’illa aquells dies, davant les discrepàncies observades en les seves versions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)