Més futbol

Jenni torna a somriure

Nations League. La madrilenya torna a jugar amb la selecció espanyola i marca el gol de la victòria contra Itàlia en el minut 89

No hi havia millor manera de tornar. Després d’uns últims mesos molt complicats per a Jenni Hermoso, la madrilenya tornava a la selecció espanyola. Montse Tomé no li va donar la titularitat, però Jenni va parlar al camp perquè va necessitar deu minuts per ser decisiva. Va entrar en el minut 79 per Mariona i en el 89 va fer l’únic gol del partit. La celebració i la cara de Jenni parlaven per si soles.

Fins llavors, el duel se li estava resistint, a la selecció espanyola, malgrat dominar clarament. Amb cinc del Barça en l’onze –Cata, Ona, Alèxia, Aitana i Mariona; Salma va entrar en la segona part–, el més just hauria estat un triomf espanyol abans del descans. Una Aitana brillant va vorejar el 0-1, però la portera italiana va posar una mà salvadora.

Espanya suma 9 punts de 9 possibles i lidera el grup 4 de la Nations.