El Peralada perd per la mínima contra la FE Grama (1-0)

El Peralada ha trencat la bona dinàmica que acumulava -quatre partits consecutius puntuant- amb una derrota per la mínima a Santa Coloma de Gramenet. Els altempordanesos s’han vist dominats pels locals que han sabut controlar el partit, crear moltes ocasions de perill i, finalment, ser efectius amb un gol de Peris.

Els xampanyers els ha tocat patir a la primera part. No és notícia que en aquesta categoria jugar com a forester sempre és molt complicat, i així ha estat el primer temps pels homes d’Àlex Marsal. Els locals han arribat en diverses ocasions però la majoria han sortit per sobre el travesser. Fins al minut 40, no ha arribat la primera dels altempordanesos, que aprofitant el rebot d’un xut de Padilla, Ferran López ho ha volgut finalitzar amb una volea que ha sortit fregant al travesser. I amb aquesta única ocasió i el 0-0 al marcador, el Peralada ha marxat al vestidor en uns primers 45 minuts on han estat dominats pels colomencs però, en els últims minuts han tingut una mica més de control.

La segona meitat ha començat com la primera, amb domini dels locals. I tot i l’esforç dels xampanyers per evitar que els barcelonins s’avancessin al marcador, arribats al minut 67’ ha estat inevitable. Els colomencs han sabut crear una contra ràpida després d’un còrner a favors dels d’Àlex Marsal i Peris ha estat l’encarregat d’anotar el primer amb un remat de cap dins l’àrea petita. Els locals han seguit dominant el partit i creant ocasions perilloses que han fet patir a Joanatan Morilla sota pals. I finalment, els xampanyers han tornat cap a Peralada sense premi, després d’un partit on no han sabut generar joc amb pilota i no han estat bé, com ho havien fet en els quatre partits anteriors.