3a divisió FEF

El Peralada treu un punt valuós de Reus amb molt de patiment (1-1)

El conjunt xampanyer s’avança a pilota aturada amb un gol de Gallardo, encaixa ràpidament l’empat i pateix de valent a la segona meitat per tornar a puntuar a domicili

El Peralada treu un punt valuós de l’Estadi Municipal de Reus en un partit clarament dominat pels locals en què els gironins s’han avançat a pilota aturada amb un gol de Gallardo, però que han encaixat ràpidament l’empat i han patit de valent a la segona meitat.

Els reusencs han tingut la primera ocasió clara per obrir la llauna en un llançament de falta directa executat per Xavi Jaime que s’ha estavellat a la base del pal dret de la porteria defensada per Jona Morilla (12’).

Després d’aquest primer ensurt, els alt-empordanesos han aprofitat un córner per avançar-se en el marcador amb una rematada de cap de Gallardo, que ha enviat al fons de la xarxa una pilota penjada per Jandro des de la cantonada (0-1, 23’).

L’alegria, però, ha estat efímera, i és que els tarragonins han empatat el duel pocs minuts més tard gràcies a un xut encreuat des de dins l’àrea de Ricardo Vaz, habilitat per una passada de la mort d’Alberto Benito des de la línia de fons (1-1, 29’).

A la represa, els xampanyers s’han vist sotmesos davant l’allau d’ocasions dels locals, que amb prou feines els deixaven sortir de camp propi amb la pilota controlada. Serrano ha estat a prop de capgirar el resultat amb una rematada de cap que ha sortit per damunt del travesser (57’), com també ho ha estat Folch amb un xut des de la frontal de l’àrea petita (68’).

Els roig-i-negres, a més, han tingut una triple ocasió claríssima en què la defensa visitant ha evitat la diana interceptant la pilota en repetides ocasions de forma providencial (71’).

I després d’estar tota la segona meitat en bloc baix i traient aigua com podia, el conjunt dirigit per Àlex Marsal ha estat a punt, totalment en contra de la dinàmica del partit, de tornar-se a posar per davant, amb un xut de Pol Gómez dins l’àrea que Xavi Molina ha tret sobre la línia de gol (84’).

La resiliència dels verd-i-blancs ha donat els seus fruits tot i la insistència del Reus Reddis i el Peralada ha pogut aguantar el marcador per treure un empat treballat i molt sofert que li serveix per tornar a puntuar a domicili, on només ha guanyat un partit aquest curs. Els peraladencs, vuitens amb 29 punts, queden ara a quatre de la zona de promoció d’ascens, marcada pel Tona, cinquè classificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)