1a divisió FEF

El Nàstic ensopega al Nou Estadi davant Unionistas (0-1)

Un gol a l’inici del segon temps ha condemnat als tarragonins que no han tingut un bon partit i s’allunyen a quatre de punts de la primera plaça del grup

El Nàstic cau al Nou Estadi davant Unionistas de Salamanca (0-1) i encadena tres jornades consecutives sense guanyar a casa, amb dues derrotes. El conjunt grana no ha deixat un bon partit, i s’ha mostrat especialment nerviós en diversos trams del duel. L’equip és quart a la taula, a quatre punts del líder, el Deportivo.

El partit ha començat amb interrupcions constants. Màxima intensitat en cada disputa de pilota, faltes i xocs per part d’ambdós conjunts. Algunes han generat enganxades entre diversos jugadors i han encès un Nou Estadi impacient. Li ha costat al Nàstic ser capaç de posar un punt de pausa necessària per començar a fer córrer als de Salamanca. De fet, l’ocasió més clara en els primers compassos ha estat pels visitants, en una rematada de cap que ha marxat per sobre el travesser.

A partir de la mitja hora ha crescut el Nàstic. Han començat a guanyar pes Borja i, especialment, Gorostidi al centre del camp. Han aparegut Concha, Jardí i Andy als tres quarts i Unionistas ha començat a patir, a treure aigua. Tot i això, ha aconseguit no concedir rematades clares. Jardí, just abans del descans, ho ha intentat des de lluny per acabar estampant la pilota al travesser.

Però a la represa els visitants han trobat el 0 a 1. Una pilota penjada l’ha acabat empenyent des de l’àrea petita Losada després de diversos rebutjos. Cop molt dur per un Nàstic que no estava precisament fi, i ha continuat sense trobar-se. Ho ha intentat, però sempre amb més cor que idees. I amb precipitació constant. Una impaciència desmesurada a la gespa i a la graderia, com si fos pràcticament la darrera jornada i com si cada acció fos l’última del partit.

Moltes aproximacions, però gairebé cap ocasió clara per empatar el duel. Una derrota que fa mal, allunya la primera plaça i, sobretot, alerta al Nàstic que ha de tornar a tot allò que ha fet bé durant pràcticament tota la temporada. Resten nou jornades, molts punts en una competició i una classificació tremendament igualada. Els de Tarragona han demostrat de sobres el nivell que tenen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)