3a divisió FEF

L’Olot visita el Sagnier, una altra prova de foc camí de l’ascens

Després de lligar una setmana més que bona amb sis punts sumats dels sis possibles en la lliga, a més de donar la cara en la final de la copa Catalunya, un títol que va tenir a l’abast a còpia de domini i bon joc contra l’Andorra de segona A –els del Principat van revalidar el títol a la tanda de penals–, l’Olot visita avui el Sagnier per enfrontar-se al Prat, un altre dels candidats a l’ascens a segona FEF (a les 12h).

Els de la Garrotxa vénen de guanyar al Vilassar, tercer en la taula, gràcies a una diana a través de la pilota aturada de Roger Barnils (1-0), fet que va permetre aprofitar l’ensopegada de l’Hospitalet a casa contra la Rapitenca per tornar a tenir un marge de 10 punts respecte els riberencs, que ahir van tornar a perdonar al camp del Reus Reddis (1-1) i van desaprofitar l’ocasió de situar-se a set punts dels olotins.

Pedro Dólera, el tècnic de l’Olot, tornarà a casa seva, el club en el qual és l’entrenador amb més partits oficials, amb el qual va aconseguir dos ascensos i va jugar-hi en la seva etapa com a futbolista. Un matx especial però a l’hora vital per seguir amb el camí recte cap a la primera posició, el títol i l’ascens directe, i augmentar als dotze punts l’avantatge amb el seu immediat perseguidor quan només faltaran 21 per disputar-se en les set darreres jornades del campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)