El Girona B no pot allargar la bona dinàmica contra el Badalona (1-2)

3a divisió FEF. El filial blanc-i-vermell veu tallada la ratxa positiva de sis jornades sense perdre i continua a només tres punts del descens

El Girona B perd davant el Badalona (1-2) i veu tallada la bona dinàmica que l’havia dut a encadenar sis jornades sense perdre, amb un balanç de tres triomfs i tres empats. L’equip dirigit per Sergi Mora, que perdia 0-2 a la mitja hora de joc, no s’ha refet i només ha pogut fer el gol de l’honor a la segona meitat.

Els gironins han vist com el partit se’ls hi ha complicat molt des d’un principi. Batanero ha obert la llauna per als visitants amb un xut de falta directa (0-1, 15’), i malgrat que Craviotto ha hagut d’intervenir minuts més tard per evitar l’empat (20’), els escapulats han doblat l’avantatge amb una diana de Larrosa en aprofitar un error dels locals en sortida de pilota (0-2, 29’).

El filial ha retallat distàncies al marcador en una segona part amb ben poques ocasions gràcies a una diana de Carles Garrido (1-2, 59’), que en suma 12 en 11 partits, però el conjunt badaloní, quart classificat, ha sabut gestionar el resultat per encadenar el seu cinquè triomf.

El Girona B, que en cas d’haver guanyat s’hauria situat a quatre punts del play-off, torna a tastar la derrota després d’haver sumat 12 punts dels últims 18 i es manté tres punts per sobre del descens. Tanmateix, la diferència no és definitiva, i és que la Rapitenca, que té un partit ajornat contra el Mollerussa, podria reduir l’avantatge fins als dos punts en cas de guanyar-lo o empatar-lo.