1a divisió

Iván Martín: “A la segona volta ens hem fixat com a objectiu entrar en Champions”

El jugador basc ha parlat sobre la gran temporada de l’equip i el seu futur

El jugador del Girona, Iván Martín, ha parlat sobre la gran temporada personal i col·lectiva de l’equip en un pòdcast de Proauto CUPRA.

El migcampista basc, comenta que a principi de temporada, el repte era aconseguir la permanència. “L’objectiu el dia 1, eren els 40 punts, però un cop acabada la primera volta ens vam marcar l’objectiu d’almenys intentar entrar en Champions, com a mínim”.

Les quatre derrotes seguides fora de casa entre febrer i març, era una cosa que podia passar. “El que estàvem fent era una cosa nivell Barça, Madrid i Atlètic i hem tornat al que són la resta d’equips, a casa som molt forts però a fora ens costa un mica i més amb el calendari que teníem”, ha explicat el jugador bilbaí.

Sobre Míchel, el futbolista comenta que “ens exigeix molt, perquè considera que podem donar molt i més i els partits que hem perdut, podríem no haver-los perdut, però ens exigeix perquè després ens proporciona l’estima per treure la nostre millor versió”.

Després de diverses cessions, l’ex jugador del Vila-real, ara es veu consolidat a Girona. “Estava anant d’un lloc a un altre fins arribar al Girona, on vaig veure la confiança del club”, comenta Iván, qui aquesta temporada ha hagut d’adaptar la seva posició per les baixes en el pivot. “Ja al Vila-real B vaig jugar alguns partits com a mig centre, i és una posició que m’agrada i em trobo còmode ja que s’està continuament amb la pilota”.

Si alguna cosa caracteritza els partits de l’equip gironí aquesta temporada, és que hi ha molts gols, Iván Martín confessa que “Míchel ens ha de parar una mica ja que estem obsessionats en atacar la porteria contrària i marcar cinc gols per guanyar els partits”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)