1a divisió

Amb el City al cap

1a divisió. El Madrid visita Son Moix (18.30 h) amb l’objectiu de deixar encarrilada la lliga abans d’afrontar el decisiu duel contra l’equip anglès

El Real Madrid visita aquesta tarda (18.30 h) Son Moix per enfrontar-se a un Mallorca ferit després de caure derrotat en la final de la copa contra l’Athletic. En una situació molt diferent hi arriben els blancs, que van empatar a 3 contra el Manchester City en l’anada dels quarts de final de la Champions, i viatgen a l’illa sabent que dimecres, 17 d’abril, els espera una autèntica final a l’Etihad Stadium. Per aquest motiu, s’espera que Carlo Ancelotti introdueixi rotacions en l’onze inicial. Les dues úniques baixes que té el tècnic italià per a aquest matx són Alaba i Courtois, lesionats de llarga duració.

El Madrid, amb el City al cap, buscarà encarrilar la lliga abans del clàssic al Bernabéu el diumenge 21 d’abril. Una ensopegada afegida a la victòria del Barça contra el Cadis deixaria els blaugrana a només cinc punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)