1a divisió FEF

El Cornellà perd contra l’Arenteiro i s’encalla en el pitjor moment (1-2)

1a divisió FEF. El conjunt verd, que continua amb problemes de producció ofensiva i acaba amb 10 jugadors per l’expulsió de Mendes, encaixa la quarta desfeta consecutiva i corre el perill de tancar la jornada 32 en zona de descens

La UE Cornellà perd al municipal La Bòbila de Gavà davant l’Arenteiro (1-2), que s’ha imposat amb els gols de Chacón (0-1, 25’) i Manín (0-2, 71’) en un partit en què els del Baix Llobregat s’han quedat amb un home menys abans d’arribar a l’hora de joc per l’expulsió de Clau Mendes (58’). Teddy ha fet el gol de l’honor en el temps afegit (1-2, 96’), fet que permet tallar la sequera de quatre partits sense marcar, però el conjunt dirigit per Gonzalo Riutort no ha pogut evitar la quarta derrota consecutiva.

L’equip gallec, que encadena sis jornades sense conèixer la derrota, ha sortit amb més iniciativa i ha estat el primer dels dos equips a avisar amb una rematada en una acció a pilota aturada d’un Marino molt participatiu que s’ha estavellat contra el travesser (16’). Més tard, Chacón ha obert la llauna, habilitat per una assistència de Manín (1-0, 25’).

A la represa, Clau Mendes ha estat ben a prop d’empatar amb una rematada de cap (54’), però pocs minuts després, el davanter d’origen guineà ha estat expulsat per doble amonestació i ha deixat els seus companys en inferioritat numèrica (58’). Les opcions de treure quelcom positiu s’han vist encara més reduïdes quan Manín, assistit per Álex Cardero, ha ampliat l’avantatge visitant (0-2, 71’). Ja en el temps afegit, Teddy ha anotat la diana dels locals, però la reacció ha arribat massa tard (1-2, 96’).

El Cornellà, que continua encallat amb 34 punts i amb dificultats evidents de producció ofensiva, podria tancar la jornada 32 del grup 1 de primera FEF en zona de descens en funció dels resultats dels rivals directes de la part baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)