Champions

L’altre semifinalista surt d’aquí

Dortmund-Atlético. ‘Borussers’ i ‘colchoneros’ seran el rival del Barça o del PSG en la semifinal de la Champions League. L’energia del Westfalenstadion contra l’ofici del grup dirigit per Diego Pablo Simeone

Barça o PSG - Dortmund o Atlético. Aquesta serà una de les semifinals d’aquesta edició de la Champions League que quedarà resolta aquesta nit. Al Westfalenstadion, doncs, es disputa avui (21 h) un duel d’envergadura, amb molt en joc. L’energia de l’emblemàtic feu de la conca del Ruhr contra l’ofici del grup dirigit per Diego Pablo Simeone, que, sota les ordres del tècnic argentí ha disputat set eliminatòries de quarts de final de la màxima competició continental, de les quals ha sortit vencedor en tres i ha accedit a les semifinals. Amb el 2-1 favorable als madrilenys en l’anada, els borussers busquen la remuntada, i els colchoneros, que passi ben poca cosa. Tot està per decidir. “Tindrem l’estadi donant-nos suport durant 90 o 120 minuts si cal. Sabem que el nostre públic crearà una gran atmosfera, i nosaltres intentarem respondre amb un gran rendiment”, va dir Edin Terzic, tècnic del Dortmund, en la prèvia. “Ens enfrontem a un equip molt fort a casa seva. Segurament començarà amb un ritme alt i haurem de mantenir el nivell dels darrers partits”, va dir Simeone.

Per al duel, el Dortmund té la baixa de Sébastien Haller per lesió, mentre que l’Atlético no podrà comptar amb Thomas Lemar ni amb Memphis Depay, també per lesió, i Samu Lino, per sanció.

Dortmund-Atlético
Tornada: avui (21 h) Anada: 1-2
Barça-PSG
Tornada: avui (21 h) Anada: 2-3
Manchester City-R. Madrid
Tornada: demà (21 h) Anada: 3-3
Bayern-Arsenal
Tornada: demà (21 h) Anada: 2-2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)