2a divisió FEF

L’Europa somia en l’ascens directe; el Lleida i el Badalona Futur se n’acomiaden

Cop sobre la taula dels graciencs guanyant al Camp d’Esports de Lleida, però la victòria de l’Hèrcules a Vic fa que necessitin la punxada dels alacantins la darrera jornada per poder ser primers

La lluita per l’ascens directe aquesta temporada al grup 3 de Segona FEF és senzillament apassionant una jornada rere l’altra. S’ha escrit el penúltim episodi, en el qual dos aspirants més s’han quedat definitivament fora de la lluita. L’Hèrcules es manté líder i depèn d’ell, l’Europa s’ha guanyat el dret a somiar fins a la darrera jornada, mentre que el Lleida i el Badalona Futur diuen adeu a les seves opcions, com havia fet el Sant Andreu la setmana anterior.

El guió de la temporada ha volgut que la penúltima jornada del campionat s’enfrontessin entre ells els quatre primers classificats, separats per només tres punts. Tots amb opcions clares de trobar l’ascens directe, però la competència s’ha reduit molt de cara a la darrera jornada. Queda en cosa de dos.

L’Hèrcules, el líder, visitava el difícil camp del Badalona Futur, quart tres punts per sota. No han fallat els alacantins, que s’han imposat per 1 a 2 a Vic davant un conjunt que sembla que no ha estat capaç de pair la marxa del seu entrenador, Ferran Costa, a l’Andorra. Des de llavors, i després de passar més d’un terç de la temporad sense perdre, cinc derrotes consecutives. S’han avançat els visitants de penal, però ha reaccionat bé l’equip català. Ha empatat Fornés al minut 22. A la recta final, a menys de deu minuts del final, Marcos Mendes ha anotat la diana de la victòria pels de Torrecilla, que tenen l’ascens a les seves mans.

L’altre partit de la jornada era un duel d’històrics catalans. Lleida Esportiu - Europa al Camp d’Esports. Segon contra tercer, separats per un punt, i molt a prop del líder. Un gol d’Adrià Gené sobre l’hora de joc ha decidit un xoc molt igualat i amb polèmica a la recta final. El Lleida veu com no ha estat capaç de guanyar a cap dels quatre rivals directes fins ara i diu adeu a les opcions de la primera plaça quan resta una jornada. Mentre que l’Europa vol somiar. Queda a dos punts del líder i sap que si guanya la darrera jornada i l’Hèrcules no suma els tres punts, serà equip de 1a FEF.

Els alacantins rebran al Lleida, precisament, al Rico Pérez. Un Lleida que no es jugarà l’ascens, però sí quedar el més amunt possible de cara al play-off. Mentre que els de Gràcia rebran al Nou Sardenya a un Espanyol B ja salvat i sense res en joc. Una darrera jornada vibrant, amb menys implicats dels esperats, però plena d’al·licients, sobretot pels aficionats de l’Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)