Champions

Mbappé, criticat a França després de l’eliminació del PSG

“L’obra inacabada” o “un últim ball trist” són algunes de les frases que s’han dit del davanter francès a la premsa gal·la

El París Saint-Germain torna a caure un any més a la Champions League, però aquesta vegada a les semifinals davant el Borussia Dortmund. Després d’aquest nou fracàs, les crítiques cap a la seva estrella, Kylian Mbappé, no s’han fet esperar en veure els dos partits dolents que ha fet en aquesta eliminatòria, sumat al rendiment mostrar davant el FC Barcelona tot i els dos gols en la tornada a Montjuïc.

Les xarxes socials no han tingut pietat amb el davanter, creant mems sobre la seva tècnica, el que fa cada vegada que rep la pilota o com és la reacció dels seus rivals quan el francès s’apropa a l’àrea rival. Però no només els aficionats del PSG critiquen al ‘7’, sinó que també els aficionats del seu possible futur equip, el Madrid, també fan mems de l’actuació de l’estrella del París Saint-Germain.

Més enllà de les xarxes socials, la premsa francesa també és un clamor en contra de Mbappé. Per exemple, el diari l’Equipe han destacat aquesta eliminació com “l’obra inacabada de Mbappé” o “la seva empenta a París quedarà entelada per sempre”, destacant que va ser per culpa seva, que va fer pràcticament tot malament en 180 minuts.

Altres mitjans que han parlat d’això han estat RMC Sports, que ha dit que l’aventura de Mbappé al PSG acaba “una mostra d’assumptes pendents”, i Le Parisien, que li ha posat un 3,5 com a valoració del partit. A més, el mitjà parisenc ha definit el partit com “un últim ball trist” i que esperaven que pogués marcar el camí, però no va ser així.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció