1a divisió FEF

El Nàstic de Tarragona jugarà el play-off d’ascens a 2a divisió

L’empat de la Cultural Leonesa davant el Terol aquest diumenge fa que es confirmi matemàticament la presència dels granes a la promoció d’ascens

Després de la victòria d’aquest dissabte al Nou Estadi davant la SD Logronyès, el Nàstic podia confirmar aquest diumenge la presència al play-off d’ascens. Depenia del fet que la Cultural Leonesa no guanyés, i no ho ha aconseguit. Empat a 0 a casa davant el Terol, un resultat que es converteix en una gran notícia a Tarragona. El Nàstic ha assolit l’objectiu de la temporada i lluitarà per l’ascens al futbol professional fins al final.

Resten dues jornades per acabar la lliga. El Nàstic visitarà al Barça Atlètic i rebrà al Rayo Majadahonda per intentar acabar a la millor posició possible de cara al play-off. Quedar segon o tercer et garanteix la tornada a casa i l’avantatge de poder passar l’eliminatòria si una pròrroga acabés en empat. No són premis menors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.