2a divisió FEF

El filial del Betis fa sang al Nou Sardenya (1-3)

L’Europa s’acomiada de la promoció d’ascens. Els graciencs van pujar a 2a divisió FEF aquest curs, i després d’una temporada brillant els escapulats s’havien classificat per a jugar la promoció d’ascens. Però avui al Nou Sardenya el filial del Betis els ha desinflat el somni amb un 1-3 final, que era un 1-5 global, on per primer cop en aquest curs el visitant del Nou Sardenya s’ha endut la victòria.

Els andalusos van firmar un 2-0 a l’anada que els donava un gran avantatge i han sortit, amb un Nou Sardenya que ja ens té acostumats hi ha un ambient de gala, ha defensat el resultat. Primers minuts de gran intensitat, però que, aviat, els locals han guanyat la possessió.

Després que l’Europa reclamés un parell de caigudes dins l’àrea, Bárcenas Torres ha acabat xiulant un penal a favor dels graciencs. Eslava ha estat l’encarregat de xutar-lo i l’ha enviat al pal esquerre (14’). Minuts després el bètic Busto ha hagut de substituir a Pleguezuelo que ha sortit del verd lesionat.

Els escapulats han començat el camí cap a la remuntada. I al 29’ Servetti ha obert la llauna. Centrada d’Eslava després d’una gran acció individual, que Servetti ha guanyat el salt i rematant amb el cap l’ha enviat al fons de la xarxa.

Els sevillans, però, han empatat el partit aviat. Els locals han perdut la pilota a dalt a banda dreta. I Jesús, el millor del partit dels andalusos, ha agafat el rebot i ha fet el gol de l’empat (36’).

Abans de marxar als vestidors Eslava ha tingut el segon gol a tocar. I abans que acabèssin una jugada d’atac els graciencs, quan just el cronòmetre comptava els cinc minuts d’afegit. l’àrbitre ha xiulat el final.

A la represa, els graciencs han sortit amb tot. Primer dos minuts d’intensitat màxima on Àlex Pla ha provat un xut des de la frontal que ha desviat la defensa provocant un córner. I després de dos rebots, Pla ha enviat la pilota amunt.

Pla ha sortit amb set de gol i amb ganes de donar una alegria al Nou Sardenya i després de les dues primeres ocasions, al cap de deu minuts de la primera part, ha tingut una tercera ocasió que ha fallat amb un xut massa creuat. Aliaga també s’ha sumat als intents amb un xut que ha marxat per sobre el travesser.

El Betis, però no ha marxat del partit i Àngel Ortiz, tot sol, ha tingut una ocasió clara per fer el segon dels visitants que ha marxat massa amunt. Els andalusos, però, han jugat a parar el partit tot el possible amb un marcador global d’1-3.

El Betis havia avisat. I l’Europa havia fet un canvi de sistema quedant-se amb dos jugadors al mig del camp, que els escapulats no s’han acabat d’ajustar bé, i els andalusos han sabut aprofitar-ho. Pau López ha aturat el primer xut i Campeny ha ajudat, però Yanis, ha sabut amortitzar a la segona jugada fent el segon dels visitants que fa que els graciencs hagin d’anotar tres gols i aguantar el marcador tota la pròrroga per passar d’eliminatòria.

L’Europa ja no ha pogut treure’n més suc. I per si no n’hi havia hagut prou, els sevillans han acabat de fer sang amb un tercer gol a l’afegit firmat per Marc Fernández. Els graciencs s’han acomiadat de la promoció i de la temporada al seu temple, al Nou Sardenya, que un dia més, gaudia d’un ambientàs que cada vegada va a més.