2a divisió A

2a DIVISIÓ A. GIRONA

Agné: «No vull ser l'eina de ningú»

Raül Agné apel·la a l'educació i al respecte, i reitera que tornaria a parlar en català a Osca

Diu que el Girona ja li dóna suport pagant-lo i destaca que el seu pare estaria orgullós d'ell

Raül Agné
ENTRENADOR DEL GIRONA
«Raül té la consciència molt tranquil·la: no ha matat ningú, ni ha abusat de menors, ni ha fet res d'això. L'únic que ha fet és ser normal. En aquest país, es parlen quatre llengües, i la gent se n'oblida»
«L'únic que faig és contestar cadascú [en l'idioma] que em pregunta, i així intentaré educar els meus fills. I no necessito ningú, i que ningú m'ajudi. Accepto les coses com vénen i ja està: no vull que ningú m'utilitzi com a eina de res. Raül no va amb l'estelada ni amb la bandera espanyola enlloc»
«No em cansaré de dir que sóc tan aragonès com aquell [periodista] d'Osca. El que passa és que al meu poble es parla català per influència geogràfica. Sóc fill de català i si ara [el meu pare] aixequés el cap, diria: ‘Chapeau, fill meu'. No vull res més enllà de l'educació i el respecte»
«El club em dóna suport pagant-me al final de cada mes. No necessito suport ni que la gent em doni suport»

Protagonista a les xarxes socials i en programes radiofònics i televisius que no són d'esports, l'entrenador del Girona, Raül Agné, és un home ferm, i ahir ho va tornar a demostrar. El tècnic de Mequinensa va reiterar que tornaria a parlar en català a Osca i va apel·lar al respecte i a l'educació per no complicar-se la vida i no complicar-la als altres.

A Agné no li agrada que s'hagi polititzat l'incident, però va exterioritzar els seus sentiments i va recordar que el català és un dels quatre idiomes oficials de l'Estat espanyol. Agné, nascut a Mequinensa i establert a l'Alt Empordà, vol ser només un entrenador de futbol. «No vull ser l'eina de ningú», va dir just després que els periodistes gironins li fessin costat ahir al migdia.

La no-veritat d'Osca.

Agné va dir que ell és tan aragonès com el periodista d'Osca que no volia que parlés en català. Va recordar que el seu pare, que ja no hi és, era català i estaria orgullós del que va fer dissabte passat. En canvi, el tècnic va recordar que l'Osca havia embolicat la troca dient en el seu lloc web que no havia volgut respondre preguntes en castellà. «Encara sort que les imatges estan enregistrades i es veu que el que diuen no és veritat.»

Sobre l'inexistent suport del Girona en l'última setmana, Agné va dir, molt educadament, que el consell ja li fa costat pagant-lo cada mes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)