2a divisió A

El Girona, amb ganes de rebel·lar-se

El Girona se situarà avui en zona de «play-off» si venç l'Alcorcón

Guanyar per primer cop en tres anys tres partits seguits mereix l'esforç

Tot i ser el pitjor equip a fora (5 punts), el rival enllaça quatre victòries

Per molt que l'Alcorcón hagi enllaçat quatre victòries i hagi obtingut 15 punts dels últims 18 i per molt que tingui un gran golejador com Quini (15 dianes), el Girona, novè, s'ha guanyat el respecte dels rivals i sap on navega. Després de competir els noranta minuts a Osca, com va encarregar-se de destacar el mateix Raül Agné, i guanyar amb un golàs de Jandro, els gironins tenen avui la possibilitat de dormir en zona de play-off d'ascens a primera. L'equip manté l'esperit de rebel·lió per no deixar de millorar i l'Alcorcón hauria de saber que a Montilivi no hi guanya cap equip des del Vila-real B (2-3). I allò que va passar el 25 de setembre va ser un accident.

Set partits sense perdre (quatre victòries i tres empats) han permès eixamplar a nou punts el marge sobre els llocs de descens. És la referència que s'ha de tenir, de moment. Agné ho té clar i no es refiava de l'Osca ni ara de l'Alcorcón. Dels madrilenys, debutants a 2a A, el tècnic té el màxim respecte: «Està allà on està per mèrits propis i no es guanyen quatre partits seguits per casualitat.»

«Les dues revelacions».

L'equip d'Anquela i el Girona comparteixen, segons Agné, el cartell de revelació de la lliga. El tècnic té clar que els números de l'Alcorcón demostren que és un equip molt més fiable a casa. A fora, els madrilenys són el pitjor equip (5 punts), tot i que van guanyar a Ponferrada amb dos gols del defensa Nagore.

A Santo Domingo, en canvi, el Girona hi va perdre el 18 de setembre de l'any passat (3-1), tot i que Peragón, que acabaria expulsat, va marcar en el primer minut. Fa sis dies, l'Alcorcón va clavar cinc gols a Las Palmas en el segon temps.

Després de la victòria a Osca, la segona a fora, el Girona no té ganes d'afluixar. Chechu, no convocat a Osca, podria ser titular, i Jandro, passar de la dreta a l'esquerra. A dalt, Peragón sembla segur. Els dos equips s'entrenaran avui al matí: el Girona, a les 11 a Montilivi i l'Alcorcón, que va viatjar ahir, a Riudarenes (a 2/4 d'11).

Agné espera un bon arbitratge de Valdés Aller

El 16 d'octubre de l'any passat, l'àrbitre d'avui, Jorge Valdés Aller, va expulsar Agné al camp del Betis (2-1) i en l'acta va explicar que el tècnic havia protestat fora de l'àrea tècnica i, amb els braços enlaire, havia cridant a un dels assistents. «Què fàcil que ho feu!» Poc després, Agné va dir que l'àrbitre era un mentider, i ahir va recordar que dir la veritat no és insultar un col·legiat. L'entrenador creu que les persones no tenen rancúnia i, per això, confia que Valdés Aller no recordi l'expulsió i avui ho farà bé. «No tinc cap problema amb els àrbitres, però m'han criat així, amb aquests principis: no m'agrada que m'enganyin.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)