2a divisió A

L'ANÀLISI

MICKI ALBERT

Implicació i intensitat de debò

UN EQUIP DE DUES CARES. L'Alcorcón és un equip que canvia molt a casa i a fora. Té molts jugadors del curs passat a 2a B, intensos, implicats, i si el rival bada, el supera. A fora, baixa molt el rendiment (5 punts) respecte als partits a Santo Domingo (28 punts). Ara tenen molta confiança per les victòries seguides.

ESPERANT AL DARRERE. A fora, l'Alcorcón esperarà al darrere. Nagore (exjugador del Girona) puja i deixa espais a la seva zona que podríem aprofitar. Els centrals Rueda i Babin tenen dificultats si els rivals els mouen.

LA INTEL·LIGÈNCIA DE QUINI. Dels quatre del mig del camp, Mora, Alberdi, Sales i Montañés, tots treballen molt. En atac Borja es mou bé entre línies i combina bé amb Quini, que és molt intel·ligent: no es desgasta si no cal, i sempre està amb la canya a punt. Esperem que el 3-1 de la primera volta hagi ferit el Girona en l'orgull i puguem arribar avui als 36 punts.


PORTERIA

7


DEFENSA

6


ATAC

7


CONTRAATAC

8


ESTRATÈGIA

7


PRESSIÓ

9


POSSESSIÓ

6

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)