Girona

FUTBOL / 2a DIVISIÓ A

Montilivi té ganes de fer-la grossa

El Girona, productiu i segur a casa, persegueix el triomf de la confirmació

La previsió d'un aiguat s'afegeix a l'amenaça del Betis, el favorit número u

L'afició ha de tornar a empènyer l'equip, que perd Moha per lesió

En les dues temporades anteriors a segona A, el Girona afrontava la visita del principal candidat a pujar a primera des de força més avall, amb la il·lusió d'oferir una alegria puntual però molt benvinguda per a l'afició. Avui torna el Betis a Montilivi, però el panorama és sensiblement diferent. Ja no serà l'únic dia de festa grossa a l'estadi, que es va omplir a vessar en el partit anterior contra el Granada i l'equip local l'afrontarà com l'oportunitat de consolidar-se del tot com a seriós candidat a disputar la fase d'ascens. Si guanyar el Granada (2-0) va ser alçar la veu, fer caure avui l'equip més atractiu de la categoria permetria als gironins fer un cop d'autoritat indiscutible.

El Girona i la seva afició tenen arguments per creure en una tarda per recordar. La contundent derrota de la setmana passada a Huelva (4-0) va suposar una frenada després d'una ratxa espectacular –cinc victòries seguides i deu jornades sense perdre–, però a Montilivi l'equip se sent molt fort i capaç de fer tremolar qualsevol. En són un bon senyal els números que hi ha fet l'equip d'Agné, que ha perdut un sol partit a casa (contra el Vila-real B, amb l'estranya remuntada del 2-0 al 2-3). I si contra el Recreativo va faltar un punt d'intensitat, d'agressivitat, l'escenari d'avui –per l'entitat del rival i pel goig que ha de fer Montilivi– fan pensar que els gironins no tornaran a pecar en aquest sentit. «Nosaltres intentarem fer bé el que hem estat fent bé tot l'any. Per desgràcia, la gran majoria de la societat sempre recorda més el que és dolent, però aquest equip fa moltes coses bones i està sent el millor de la història del club. Intentarem tornar a ser aquell bon equip», va apuntar Raül Agné.

«El Barça de segona.»

El Betis s'ha refet de la sorprenent sèrie de cinc derrotes. «És com si diguessis que ara li passarà al Barça o al Madrid. Em va sorprendre», va admetre Agné, que no va dubtar a qualificar el rival d'avui com «el millor equip de la categoria amb diferència». El tècnic va valorar el canvi d'aposta del club andalús aquesta temporada –«han fet un molt bon equip de la categoria i l'equip ha millorat molt respecte de l'any passat»– i en va destacar el perill dels seus davanters: «No li interessa massa la possessió, però té molt mala llet. Necessita molt poc per fer mal. Serà un partit de detalls.»

Sense Moha.

El Girona afronta el partit amb l'única absència de Mohammed el-Yaagoubi, que va ser titular en els tres partits en vuit dies. «A dia d'avui és una baixa molt important, perquè està rendint molt bé. Està fent una senyora temporada i és dels que més m'ajuda a dins el camp, perquè és molt talentós tàcticament», va exposar Agné. El marroquí, amb problemes als isquiotibials, al genoll i a la planta del peu, va comunicar ahir al tècnic que no es veia en condicions de competir. Sense Moha, Chechu podria tornar a entrar en l'onze. Agné no va donar pistes, però també podria apostar per fer entrar Tébar (per Ángel) en el doble pivot i mantenir Peragón i Despotovic al davant. Sí que tenen el lloc garantit el porter Roberto Santamaría i el central Dani Tortolero, malgrat que tot just ahir van fer el primer entrenament de la setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)