3a divisió FEF

El Prat resol contra el Balaguer en la segona meitat

El Prat va aconseguir ahir una victòria molt important per continuar perseguint la zona de fase d'ascens. Tot i el resultat, però, els homes de Miguel López van mostrar dues cares, una en la primera meitat, en què el Balaguer va dominar clarament el joc, i una altra en la segona, en què l'encert local va predominar.

El partit va començar amb molta intensitat i amb ocasions per als visitants Benet i Adrià, que van fer treballar dur Toni. El Prat, inofensiu, només va xutar dues vegades a porteria sense encert.

Després de la represa, però, la situació va canviar. L'entrada d'Ignacio i de David Haro van revolucionar un equip que va despertar. Ernest va fer el primer gol en el minut 3 de la segona meitat després d'aprofitar un rebuig a l'àrea gran. A partir d'aquí, el domini va ser dels potablava, amb múltiples ocasions de Murillo, Haro, Ignacio i Fran, que van fer lluir Nogués. Mechi va acabar fent el 2-0 a passada de Jaime i ja en el temps afegit, Figuerola va escurçar la distància per als de la Noguera amb un xut creuat a l'àrea pratenca.

AE PRAT

2

BALAGUER

1

AE PRAT:

Toni, Aitor, Victor Duran, Rafa Murillo, Uri (Ignacio, 46') Ernest, Morales (David Haro, 66') Fran Arévalo (Mechi, 86') Jaime i Larios.

BALAGUER:

Nogués, Pons, Giribet, Egea, Dago, Benet, Genís, Ciruela (Tenorio, 80') Sosa (Albert Jiménez, 65' (Esteve, 83')) Adrià Fernández i Figuerola.

GOLS:

1-0 (48') Ernest. 2-0 (86') Mechi. 2-1 (90') Figuerola.

ÀRBITRE:

Pérez Bueno.
T.G.:
Als locals Victor Duran i Porcel,i als visitants Egea, Dago, Benet i Adrià Fernández.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)