Més futbol

El Montcada empata contra l'Olot en una bona segona part

El Montcada va aconseguir ahir un punt important de cara a aconseguir la permanència després d'empatar davant el líder, l'Olot, en un partit intens i que va tenir una part per a casa equip. En el primer temps, els gironins es van avançar ben aviat amb un xut creuat d'Edile. Freixa va situar un 0-2 que semblava molt còmode per al conjunt visitants en una jugada de contraatac.

En la segona part, el Montcada va buscar el gol i el va trobar en el 52' amb una diana de Miki en la sortida d'un córner. L'empat arribar també a pilota aturada i després d'una jugada embolicada que va resoldre Miki situant el 2-2 definitiu.

MONTCADA
2
OLOT
2
MONTCADA:
Adri Buetas, Sergio, Jordi Mir (Heras, 81'), Pachecho, Miki, Javi Lopez, Jordi Sanchez (Aitor, 54'), Sanchis, Quim Solano, Salvanyà (Kevin, 45') i Norbert.
OLOT:
Reig, Freixa, Bega, Juanjo, Edile, Abel, Ferran (Arimany, 67'), Roger, Hostench (Plana, 86'), Robert i Sergi (Carré, 89').
GOLS:
0-1 (11') Edile. 0-2 (17') Freixa. 1-2 (52') Miki. 2-2 (85') Miki.
ÀRBITRE:
Molgo Hernando.
T.G.:
Als locals Mir, Miki i Sanchís; i als visitants Ferran i Roger.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)