2a divisió A

2a DIVISIÓ A. GIRONA

Dani Tortolero tindrà descans per prevenció

L'absència més significativa de la convocatòria del Girona per jugar demà a Vigo és la del central Dani Tortolero. El d'Esplugues de Llobregat ha jugat 18 dels 19 partits d'aquest any –ja va descansar a Valladolid el 20 de març (1-0)–, i Raül Agné ha decidit que li donarà descans contra el Celta. «No és una qüestió mèdica, és una qüestió tècnica», va explicar ahir l'entrenador de Mequinensa. Les novetats són Keko, que feia cinc partits que no era inclòs en la llista, i Dani Bautista.

Tortolero ha estat indiscutible a l'eix de la defensa del Girona des que es va recuperar de la greu lesió al genoll dret. Però Agné va explicar ahir que tant el jugador com els recuperadors han d'anar en compte. «Aquest genoll se li infla molt i molt, i hem d'estar traient-li líquid constantment.» D'aquesta manera, Agné vol prevenir cap recaiguda del central barceloní del genoll operat fa un any.

LA LLISTA

Els divuit convocats
Porters:
Santamaría i Dani Mallo.
Defenses:
Serra, Noguerol, Dani Bautista, Migue i Luso.
Migcampistes:
Ángel, Chechu, Dorca, Moha, Tébar, Keko, Borja i Jandro.
Davanters:
Kiko Ratón, Despotovic i Peragón.
Lesionats:
Jose i Víctor Curto.
Descartats:
Tortolero, Gerard i Goñi.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)