2a divisió A

2a DIVISIÓ A

La feina s'ha d'acabar bé

Agné es nega a perdre la il·lusió i fixa el repte d'obtenir la millor classificació històrica del club

L'entrenador del Girona reitera que té la intenció de marxar a un altre club «si és per millorar»

Raül Agné
ENTRENADOR DEL GIRONA
«No tenim cap dret ni llicència per abaixar els braços. Sempre he cregut en aquest equip i estic convençut que no llançarem per terra les coses bones que hem fet fins ara»
«M'agradaria ser el millor equip de la història del Girona, i els que vinguin al darrere, que ho millorin. Hi sigui jo o no, m'agradaria»
«Si me'n vaig d'aquí és per millorar. Vull progressar»

Raül Agné sosté des de fa temps que, acabi com acabi, la temporada del Girona serà bona. El tècnic va assegurar ahir que «per a la gent de futbol» la percepció no canviarà entre un hipotètic vuitè lloc final o un catorzè –«si algú m'ha de fitxar a mi ho farà igualment, i a Jandro, i a l'altre...»–, però no vol que l'equip es deixi anar, ara que el play-off és lluny de l'abast. Per mantenir la il·lusió i trobar-hi un punt més de motivació, el tècnic va fixar l'objectiu d'obtenir la millor classificació històrica del club (el novè lloc del 1957 i el 1958), més enllà dels referents antics del segon dels anys trenta i quaranta del segle passat. Millorar el catorzè lloc de la temporada passada –i el setzè de l'anterior– hauria de ser factible.

«Si no fem el play-off, m'agradaria acabar ben bé al darrere, i parlaríem d'una molt bona campanya», va exposar el de Mequinensa. «Però tot això són suposicions. Hem de trobar el camí de la victòria.» El Girona-Albacete de fa sis jornades (3-0) és l'últim triomf.

L'àrea esportiva del Girona fa setmanes que pensa en clau de futur, però de moment no en concreta detalls, o com a mínim no els fa públics. «No tingueu cap dubte que s'hi està treballant. Segur que el club no anirà amb una mà a cada ou com l'any passat. Si alguna cosa fa aquest consell és treballar», va expressar Agné, que va tornar a contestar preguntes sobre la seva continuïtat. En la mateixa línia que fa un mes, va parlar de les seves intencions: «Si me'n vaig d'aquí és per millorar. Si milloro, me n'aniré. Estic orgullós d'estar en aquesta casa i estic segur que no em moriré sense veure-la a primera. Però vull progressar. Que progressar és estar a Girona? Doncs a Girona. En un altre lloc? Doncs en un altre lloc.»

Tot i que Ramon Vilaró va dir que veia «un noranta per cent de possibilitats» que Agné renovés, el tècnic va dir que no n'han tornat a parlar. «Ni ho penso fer, ara. Vull guanyar partits i recuperar sensacions d'alegria. La resta, ja vindrà. Aquí, fora d'aquí o on sigui.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)