2a divisió A

Raül Agné

Tècnic del Girona

«Des que faig d'entrenador, aquest és el millor partit»

«Un jugador fantàstic. És capaç de crear, robar, arribar, robar... espectacular»
«No dic el que ha de dir a ningú, però ningú m'ha de dir què dir. Respecto sempre els altres»

dorca


CRITERI DIFERENT


L'entrenador del Girona, Raül Agné, va ser un aficionat més del seu equip, a la sala de premsa. Agné va reconèixer que el partit, sobretot la segona meitat, és la conseqüència d'un treball de nou mesos i que ahir el va fer vibrar des de la banda. Des que fa d'entrenador –el 2003 a Peralada–, Agné considera que el 4-2 d'ahir és haver fet el cim. «Des que sóc entrenador de futbol, és el millor partit de qualsevol equip [que hagi entrenat]», va admetre el tècnic de Mequinensa. Fan incondicional de l'actuació dels seus jugadors, l'extècnic del Recreativo es va treure el barret. «Com a entrenador és dels dies més feliços de la meva vida, no per la victòria sinó pel joc de l'equip.»

El tècnic del Girona va dir que en el descans estava convençut de capgirar l'1-2, i que així ho havia fet saber als jugadors. La resposta: una segona meitat única. Despotovic va fer dos gols, Chechu es va exhibir, però el partit de l'olotí Albert Dorca, jugant de mig més avançat, va ser memorable. «La seva posició ideal és aquesta: té un carril ideal, és capaç de crear, de passar, d'arribar, de robar... Ha estat espectacular.»

Maneres de fer.

Tot i no voler-ho admetre públicament, Agné va insinuar que li desagrada que el consell d'administració hagi difós als quatre vents que l'equip havia d'aspirar al play-off i l'ascens. El tècnic de Mequinensa va dir que ell respecta tothom, però va deixar clar que és partidari de la cautela i de la reflexió més que no pas de l'eufòria. «Si vas aixecant les expectatives, si les vas aixecant, al final provoques frustració.» Tothom ho entén, no?

Javi López Entrenador del Xerez

«En alguns moments ens han aclaparat»

J.F

«El que passa és que el rival ha estat millor i no hi ha res a dir. Se l'ha de felicitar.» El tècnic del Xerez, Javi López, va ser molt sincer a l'hora d'analitzar el 4-2 i la victòria espectacular del Girona. Va reconèixer que havia guanyat el millor equip i que els seus jugadors havien anat de bòlit. «En la primera part, hi ha hagut més o menys igualtat, però en la segona, el Girona ha estat superior i en alguns moments ens han aclaparat i hem hagut de treure molta aigua [de la nau]», va dir.

L'extècnic del Nàstic es va queixar que els seus jugadors havien estat poc precisos a l'hora de combinar la pilota, cosa que els havia fet córrer darrere el rival. I això havia estat fatal. «Perdre pilotes contra un equip que sap combinar i sap associar-se amb la pilota no es pot fer perquè s'arriba tard a la pressió.» López, que va parlar del «Gerona», va dir que el fet que el Girona hagi igualat el goal average és un detall a tenir en compte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)