2a divisió A

Raül Agné

Entrenador del Girona

«No només cal seguir així sinó millorar»

«Sent qui és i el que ha representat, uns altres s'haurien rebel·lat. És una gran persona»
«No ho puc valorar, això. Sóc una petita part de l'empresa, sóc el cap de producció»

KIKO RATÓN


CANVI DE CONSELL


Un dia després de dir que renovava pel Girona, al tècnic, Raül Agné, se'l va veure satisfet de la victòria, del bon comiat que han tingut molts jugadors, inclòs el canari Kiko Ratón, i de la temporada, la seva primera sencera a segona A. Agné no va deixar de referir-se a la seva ambició que l'equip i el club progressin. Li van demanar el resum de la campanya i de l'onzè lloc final. «El millor de la temporada és, sens dubte, el joc i la proposta que s'ha fet, acompanyat d'haver assolit l'objectiu real d'un any molt complicat. Entre tots hem estat capaços de generar il·lusió a la ciutat i a l'afició. És un any molt maco, un camí a seguir. No només hem de continuar així sinó millorar», va dir.

El 2-1 al Còrdova va posar fi a tres derrotes seguides, especialment dolorosa la del 4-0 a Sòria: «Volíem mostrar respecte a una professió, a un escut i a l'afició... Abans del partit, he dit als jugadors que acumulaven tres derrotes i que no es mereixien encadenar la quarta.» L'entrenador del Girona va dir que haurien pogut guanyar per més gols –l'equip va estavellar tres pilotes als pals– i que havien demostrat més ganes que el Còrdova, desgastat per la lluita per salvar-se.

Kiko Ratón va ser un dels protagonistes del partit. Deixa Montilivi després de dues temporades. I se'n va anar marcant. El preparador de Mequinensa va valorar la qualitat humana de l'exjugador del Tenerife: «Jo tinc una gran admiració per Kiko Ratón. Sent qui és i el que ha representat pel club, uns altres s'haurien rebel·lat. Ell ha entès la situació de la manera més professional possible. Darrere el jugador hi ha una gran persona... Quan es canvia Kiko i la gent s'aixeca i els companys i els tècnics s'aixequen, això és un reconeixement que hi ha un jugador que ho ha donat tot per aquest escut. Si no continua, sempre quedarà en el record de l'entitat.»

Els jugadors «produeixen».

En els propers dies hi haurà moviment de cadires en el consell d'administració. No és una parcel·la que afecti Agné, però segur que ha dit al propietari el que en pensa: «No ho puc valorar, això. Sóc una petita part de l'empresa, sóc el cap de producció, si parléssim en termes empresarials, i la producció són els jugadors.» A més, el tècnic va dir que havia estat molt ben tractat pel consell.

Lucas Alcaraz Tècnic del Còrdova

«Per fi s'ha acabat»

X.M

El d'ahir a Montilivi va ser tot just el primer partit que el Còrdova va afrontar amb la tranquil·litat de tenir assegurada la permanència. «Els últims mesos estàvem desitjant assolir l'objecti i que s'acabés, perquè la situació no ha tingut la normalitat [problemes econòmics i extraesportius] que esperem que ara hi hagi. Sí, per fi s'ha acabat», va reconèixer Lucas Alcaraz.

El tècnic, que no continuarà a Còrdova, va veure «un partit sense la tensió d'altres»: «Ens ha costat entrar-hi, després hi ha hagut una fase d'anada i tornada. Hem pogut empatar, tot i que ells també han creat ocasions.» Respecte al setzè lloc final, va dir: «Si guanyàvem avui, podíem acabar a un punt del Cartagena, que ha lluitat pel play-off. Acabes on mereixes, però tot ha estat juntet, en 3 o 4 punts.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)