Girona

L'equip arriba aquest migdia i l'espera una rua

Tot i la decepció. Els jugadors seran rebuts per l'alcalde de Girona i, tot i no haver pujat, realitzaran alguns parlaments des del balcó

La plantilla i el cos tècnic del Girona arribarà aquest migdia a l'aeroport de Vilobí. Un cop en terres catalanes, tota l'expedició iniciarà una rua en un autocar descapotable que sortirà des de Montilivi a 3/4 d'1 del migdia i passarà per l'avinguda Montilivi, la plaça Països Catalans, el carrer del Carme i la plaça Catalunya i arribarà a la plaça del Vi. Un cop a l'Ajuntament, el Girona serà rebut al saló de sessions per les autoritats locals. Cal destacar que l'alcalde, Carles Puigdemont, i la regidora d'Esports, Isabel Muradàs, presents ahir a Almeria, han pogut tornar amb el xàrter de l'equip i podran ser presents a la recepció del consistori. El director esportiu Raset i la directiva Gorska van cedir els seus seients en un avió que tant en l'anada com en la tornada ha anat ple. Després de l'acte a l'ajuntament, els jugadors sortiran al balcó per rebre el caliu i l'agraïment de l'afició després d'una temporada que ja es pot considerar històrica. Els futbolistes gironins també es dirigiran als aficionats. Dimarts, la festa es traslladarà a Montilivi. A partir de les 7 de la tarda, les portes de l'estadi s'obriran de manera gratuïta en un acte amb actuacions musicals i en què s'homenatjarà la campanya del primer equip, el base i el femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)