Territorial

El Peralada busca solidificar el lideratge

1a catalana. Jornada amb doble duel gironí, amb més al·licients en el Girona B-Farners que no pas en el La Jonquera-Banyoles

El Peralada-Júpiter (a les 5) enfrontarà l'equip més sòlid de la categoria (els empordanesos només han encaixat 8 gols en 21 partits) i el més golejador (els barcelonins han marcat 46 dianes). Els 15 punts que els separen en la classificació deixen clar que l'eficiència defensiva dels de Nacho Castro ha servit de molt més que no pas la voracitat ofensiva dels de la Verneda, que necessiten fer una segona volta gairebé perfecta si volen aspirar a la segona plaça, també molt lluny. Qui també persegueix el subcampionat és el Girona B, que aquest migdia rep el Farners a Vilablareix (a les 12). Els gironins necessiten la victòria per mantenir-se a un punt del Sabadell B, que ahir no va fallar. Al Farners, però, en zona delicada, també li urgeix sumar. L'altre duel gironí enfrontarà La Jonquera i el Banyoles (a les 4), tots dos en la zona còmoda. El Guíxols, en canvi, està obligat a guanyar el Mollet en la seva lluita per sortir de les brases (a les 4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)