El Terrassa, quart de carambola

En l'últim instant. Malgrat que el Rubí va guanyar, la derrota de l'Europa i el gol agònic de Montoro en el minut 89 classifiquen els egarencs per a la fase d'ascens

TERRASSA3

CERDANYOLA2

Feia falta una carambola perquè el Terrassa es classifiqués per a la fase d'ascens, i es va produir. A més de guanyar, i preveient la victòria del Rubí, els egarencs havien d'esperar que l'Europa perdés contra el Masnou per tal que s'unís en un triple empat que els afavorís respecte al Rubí, que hauria acabat per sobre del Terrassa en cas que només haguessin acabat amb els mateixos punts ells dos. Mentre el Rubí golejava el Santfeliuenc i el Masnou donava la sorpresa al Nou Sardenya, el Terrassa patia per complir la part del guió que depenia d'ell, vèncer un Cerdanyola que, malgrat que estava salvat, va vendre cara la pell. El Terrassa es va situar 0-2, va veure com els locals els empataven i, en el minut 89, Montoro va fer el gol que els classificava per a la fase d'ascens com a quarts. Els jugadors i l'afició egarenca van esclatar.

En un duel de germans a la banqueta, l'equip de Miki Carrillo va ser superior al de Toni Carrillo en una gran primera meitat. Ben aviat, Pedro García va completar un contraatac enviant l'esfèrica per sobre del porter Erik. Després, Gallar va trencar el fora de joc i va batre Erik. El Cerdanyola va millorar i abans del descans va avisar amb un xut de Solano. Després de la represa, el Cerdanyola va mostrar l'esperit de lluita marca de la casa. El debutant Correderas, dos minuts després d'entrar al camp, va rebre una passada de Quim Solano i va superar Ortega. Mentre els locals creixien, al Terrassa li entraven els dubtes, i més quan Nico, també només d'entrar al camp, va fer el 2-2. Els visitants es van refer de l'empat i del penal que, poc després, va fallar Gallar. Amb voluntat, el Terrassa va tirar d'èpica i en l'últim minut va trobar el premi en un xut de Montoro.

CERDANYOLA: Erik, Marc Ahufinger, Ivan Serrano, Marc Garcia, Uri Serra, Edu Soler, Creus (José Correderas, 56'), Molins, Quim Solano (Daniel Carulla, 72'), Ramón (Nico, 70') i Peke. TERRASSA: Ortega, Dot, Sergi Pérez, Edile, Àlex Alba, Juli, Gallar, Josep, Pedro Garcia (Marc Vilajosana, 66'), Jaime (Isaac Maldonado, 73') i Montoro (Montero, 91'). GOLS: 0-1 (7') Pedro Garcia. 0-2 (23') Gallar. 1-2 (58') José Correderas. 2-2 (72') Nico. 2-3 (89') Montoro. ÀRBITRE: Víctor Caballero. T.G.: Als locals Marc Garcia, Quim Solano i Ivan Serrano, i als visitants Àlex Alba i Jaime. PÚBLIC: Unes 400 persones.