El Cerdanyola fa una exhibició d'efectivitat contra el Martinenc

Victòria clara. Els vallesans van marcar dos gols aviat i van sentenciar en la recta final

MARTINENC0

CERDANYOLA5

CERDANYOLA: Coca, Fran Fuentes, Melo, Francis, Raúl Barriendos, Cuadras, Dani Romero (Dani Zaragoza, 63'), Turu, Quim Solano (Edu Soler, 81'), Josu i Silver (Ramón, 39'). MARTINENC: Carulla, Josue, Diego, Sergio (Juanlu, 52'), Acosta, Alberto, Pitu, Aleix, Elhadji (Casta, 79'), Velillas i Raillo (Serrano, 63'). GOLS: 1-0 (11') Quim Solano. 2-0 (22') Melo, de penal. 3-0 (76') Quim Solano. 4-0 (80') Ramón. 5-0 (83') Francis. ÀRBITRE: Subirats Matamoros. T.G.: als locals Melo, Quim Solano i Ramón, i als visitants Carulla i Sergio. COMENTARI: El Cerdanyola va golejar de manera clara el Martinenc en un partit marcat pel bon inici dels locals, amb dos gols. Després, el Martinenc va tenir ocasions per retallar distàncies, però no ho va fer i el Cerdanyola, molt efectiu, el va acabar golejant en l'últim quart. El Cerdanyola va dominar més en la primera part i va encarrilar la victòria amb un gol de Quim Solano en un xut des de la frontal i amb un penal forçat pel mateix Solano i transformat per Melo. Després, entre els últims minuts de la primera part i la primera fase de la segona, el Martinenc es va apropar a porteria, però Raillo i Velillas, els atacants visitants més actius, no van estar encertats. En canvi, sí que va ser molt més resolutiu el Cerdanyola, que va marcar tres gols més en només set minuts. Quim Solano, a més de provocar un penal, va fer dos gols.