3a divisió FEF

El Cerdanyola castiga un Terrassa ple de valentia

Inferioritat numèrica. El conjunt vermell va tenir una expulsió al minut 8 però al segon temps va encerclar el rival amb la possessió de la pilota

TERRASSA1


CERDANYOLA2


El Terrassa continua a la deriva: no surt del descens i encara no ha guanyat en 5 jornades. Ahir la crisi de resultats va quedar agreujada ja que el Cerdanyola va fer bo un gran primer temps i va obtenir els punts. Però si el tècnic David Pirri va sortir content del matx va ser pel recital de joc que el seu equip va donar en sortir dels vestidors. Ho va fer amb defensa de 3 i fent gran un camp on és gairebé impossible jugar amb la pilota al terra.

El gran segon temps visitant no treu que el Cerdanyola fos força superior durant els primers 45. La rigorosa expulsió de Sergi Pérez (8') va condicionar el matx però els de Toni Carrillo van provocar diversos errors en la construcció terrassenca que els van fer mereixedors de l'avantatge en anar cap als vestidors. Josu va inaugurar el marcador en un error defensiu refusant una pilota (20'). Els de Pirri van respondre amb un cop d'esperó de Mario però de seguida Josu, el millor local, va tornar a posar l'ai al cor a Ortega, que va respondre amb el peu.

Tot semblava perdut per al Terrassa quan, en un servei de banda, van cometre l'imperdonable error de deixar Melo sol al segon pal. El central no va fallar (47') i a partir d'aquí, el partit va canviar. El Terrassa s'hi va bolcar i va començar a fer un recital en el joc baix. Jaime va escurçar distàncies amb un eslàlom que semblava impossible (70') però al seu equip li costava d'arribar; el resultat va quedar amb un 2-1 definitiu per problemes físics.

CERDANYOLA: Coca; Fuentes, Melo, Rául Barriendos, Francis; Turu, Cuadras; Dani Romero (Ramón, 37'), Josu, Silver (Dani Zaragoza, 82'); i Quim Solano (Edu Soler, 71'). TERRASSA: Ortega; Guillem, Sergi Pérez, Jou (Josep, 66'), Javi González; Jaime, Montoro, Batanero; Maldonado (Vilajosana, 54'), Mario (Juan, 73') i Angel de la Torre. GOLS: 1-0 (20') Josu. 2-0 (48') Melo. 2-1 (70') Jaime. ÀRBITRE: Sánchez Arias. T.G.: Als locals Melo, Cuadras i Turu; al visitant Montoro. T.V.: Al visitant Sergi Pérez (8') per vermella directa. PÚBLIC: Uns 400 espectadors a La Bòbila-Pinetons.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)