Territorial

Definits els quarts

Copa Catalunya. Els de segona A entren en aquesta fase contra els guanyadors dels vuitens. El Gavà passa directament a semifinals

Ahir es van sortejar els emparellaments dels quarts de final de la copa Catalunya, que es disputaran el 12 de novembre. En aquesta fase han entrat els equips de segona divisió A (Barça B, Sabadell i Girona), que s'enfrontaran als equips que han sobreviscut de les eliminatòries prèvies entre tots els equips de segona B i de tercera. De tots els que han sobreviscut, el més beneficiat futbolísticament pel sorteig és el Gavà, que ha quedat exempt de jugar l'eliminatòria i passa directament a semifinals. “A priori ens assegurem un bon partit de semifinals i per això estem contents. Però mai no se sap què és millor en aquests casos”, va dir el president del Gavà, Manuel Maniega. El que és segur és que l'Europa, el Cerdanyola i el Badalona tindran més beneficis, almenys, de taquilla.

Tots els partits es disputaran el dia 12 de novembre
Europa-Barça B
Al Nou Sardenya
Cerdanyola-Sabadell
A La Bòbila-Pinetons
Badalona-Girona
A Montigalà
Exempt
Gavà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)