El Cerdanyola remunta amb dues rematades de xilena

A la part alta. Raúl Barriendos i Alex Alba donen la victòria a un Cerdanyola en ratxa

palamós1

cerdanyola2

CERDANYOLA: Coca, Fran, Melo, Francis, Raul (Alex Alba, 76'), Cuadras, Josu, Edu, Quim Solano (Turu, 79'), J. Vives (Roland, 17'), Silver. PALAMÓS: Bayona, Elies, David Cano, Adrià García, Subirana, Matamala, Venzal (Amos, 62'), Manga, Arimany, Gerard Herrera (Cristian del Moral, 79'), Medina. GOLS: 0-1 (45') Arimany. 1-1 (48') Raúl. 2-1 (83') Alex Alba. ÀRBITRE: Carlos Albelda. T.G.: Als locals Fran, Raúl, Edu; als visitants Elies i David Cano. PÚBLIC: 200 persones a la Bòbila. COMENTARI: Ja s'ho pot ben creure el Cerdanyola, sisè classificat a dos punts del quart classificat amb una de les plantilles més barates de la categoria. El conjunt de Toni Carrillo s'aferma a la part alta gràcies a una victòria espectacular davant el Palamós, que ahir va veure la victòria a prop però que continua a la part baixa. Arimany va marcar en una jugada assajada poc abans d'arribar al descans però els palamosins van tenir ocasions clares com un xut de Manga des de fora de l'àrea que es va estavellar al pal. Abans, però, Raúl Barriendos havia igualat el matx en una mitja tisora en un córner quan s'havien disputat pocs minuts del segon temps. Però qui va reblar el clau va ser Alex Alba, a set minuts del final, quan amb una xilena va convertir un altre servei de cantonada en el gol de la victòria.