3a divisió FEF

Remuntada acrobàtica

3a divisió. El Cerdanyola va capgirar el resultat gràcies als gols de xilena de dos centrals. Raúl Barriendos va empatar i Àlex Alba va aconseguir la victòria repetint el mateix gol que havia fet de juvenil

Diu sempre Miki Carrillo, sempitern entrenador del Cerdanyola, que La Bòbila és un camp on sempre passen moltes coses. Que les dimensions del terreny de joc, amb les àrees molt a prop del mig del camp i de les bandes, fan que hi hagi el doble d'accions de perill en comparació d'un partit en un altre camp. I no li falta raó. El que segurament no s'esperava el tècnic era que en el partit de diumenge passat contra el Palamós coincidissin dues accions extraordinàries. La remuntada del seu equip es va basar en dues dianes de xilena fetes per dos centrals.

El Cerdanyola no es podia permetre una derrota a casa si volia continuar lluitant per ser a la part alta. “Treballem molt l'estratègia. Amb els bons llançadors que tenim és el nostre punt fort”, assegura Raúl Barriendos, que es va trobar la pilota just al darrere. “Aquestes coses no es pensen, havia de rematar com fos i va acabar entrant”, diu el jugador, que de mitja tisora va anotar l'empat.

Però el partit passava, les ocasions s'anaven repartint i Barriendos va marxar ovacionat substituït per Àlex Alba, un jove central esquerrà.

No és el primer

S'albirava ja el final de partit (1-1, 84') quan, en un altre servei de cantonada, la pilota va arribar un pèl passada i alta a Àlex Alba. “Vaig veure allà la pilota i vaig pensar que l'única manera de marcar era fent la xilena i per sort em va sortir bé”, manifesta l'exjugador del Terrassa, que en l'època de juvenil va fer un gol calcat. “A lliga nacional juvenil, amb el Jabac en vaig fer un d'igual”, diu el jugador, que, com Barriendos, és objecte de bromes al vestidor. “Tenim uns companys molt graciosos”, hi afegeix l'exjugador de la Muntanyesa, que explica que l'èxit de l'equip és degut a la sintonia al vestidor. “Tenim molt bon ambient”, diu Alba, mentre el migcampista Cuadras li etziba de lluny: “Mediàtic!”

Vaig veure la pilota tan amunt que vaig pensar que l'única manera d'arribar era fent una xilena
Àlex Alba
central del cerdanyola
Treballem molt l'estratègia. Amb els bons llançadors que tenim és el nostre punt fort
Raúl Barriendos
central del cerdanyola
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)