2a divisió A

El Sabadell salva la classificació als penals

En l'últim sospir. El Cerdanyola va dominar en el segon temps i va tenir diverses oportunitats abans de marcar el gol de l'empat (85')

SABADELL1 (4)

CERDANYOLA1 (2)

El Cerdanyola va quedar-hi molt a prop, però, un cop va fer la feina més costosa, empatar un partit que veia molt difícil en el primer temps, va acabar cedint en els penals. El totpoderós Sabadell va igualar el seu rival de tercera divisió en intensitat en el primer temps, prou conscienciat de qui tenia al davant i d'on jugava, però en el segon temps, amb les rotacions, va cedir. La pitjor notícia per als arlequinats va ser la lesió de Carlos Hernández, que a finals de la primera part va rebre un cop al nas i al pòmul.

El Sabadell va tenir prou la possessió de la pilota, amb un excel·lent Eguaras, i no va deixar que el Cerdanyola generés gaire perill. Tampoc van arribar els arlequinats a la porteria de Carlos Avilés, tot i que Forgas va avisar amb un cop de cap passats els primers vint minuts. Va ser el davanter amb fitxa del Sabadell B, consolidat ja en el primer equip, qui va avançar els seus amb un xut des de la zona frontal de l'àrea que va rebotar en l'esquena d'un defensor (38'). Si en la primera meitat els arlequinats van donar les pautes del que s'ha de fer per jugar contra el Cerdanyola, igualant els de Carrillo almenys en intensitat, en el segon temps van decaure.

I els locals ho van aprofitar i va començar el degoteig d'ocasions. Garrós i Edu van avisar en els primers minuts del primer temps i De Navas va aturar un un contra un clar de Quim Solano ja ben entrat el segon temps. Amb les rotacions, els arlequinats van cedir metres i Solano de nou va estar a punt de fer gol en una jugada individual. Però quan el partit s'acabava, un córner va servir perquè Edu empatés el matx (86') des del primer pal.

L'enfrontament va acabar i en la tanda de penals Arranz i Francis no van encertar.

CERDANYOLA: Avilés; Fran (Arranz, 68'), Melo, Barriendos, Francis; Turu (Romero, 46'), Cuadras (Alba, 60'); Vives (Zaragoza, 67'), Edu, Josu (Roland, 46'); i Solano (Nico, 91'). SABADELL: De Navas; Agus, Estellés, Carlos (Crespí, 46'), Campos (Olivas, 46'); Aridai, Porcar (Sandro, 76'), Eguaras (Yeray, 67'), Marquitos; Ernest (Sotan, 60') i Juanto. GOLS: 0-1 (38') Forgas. 1-1 (86') Edu. . ÀRBITRE: Romero Freixas. T.G.: Als locals Cuadras, Dani Romero, Sergi Arranz; als visitants Lucas Porcar, Juanto, , PÚBLIC: Uns 500 espectadors a la Bòbila-Pinetons.
No s'ha vist la diferència entre els dos equips. En el segon temps hem competit menys
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Estic molt content perquè hem competit, hem estat millors i hem tingut més ocasions