La Pobla salta al segon lloc

Gabi López, decisiu. Un potent xut del jugador visitant (55') va donar la victòria als del Tarragonès, superiors al Cerdanyola

p. mafumet1

cerdanyola0

El Cerdanyola va perdre el seu tercer partit consecutiu contra la Pobla de Mafumet, que gràcies a la victòria i a les ensopegades d'alguns dels rivals directes accedeix al segon lloc.

Després del desgast de dimecres contra el Sabadell en la copa Catalunya, el Cerdanyola va rebre un rival que es va mostrar com un bon equip amb futbolistes de qualitat. La primera part va ser igualada i no va brillar per les ocasions de gol. Els locals Quim Solano i Edu intentaven guanyar per alçada la defensa tarragonina, mentre que la Pobla era una mica més incisiva, amb accions de Gabi López i Álvaro Fernández.

En la segona meitat, la Pobla de Mafumet hi va posar més intensitat. En el minut 54, Mia Guasch va rematar la pilota, que va superar Avilés però que va topar amb el rebuig d'Edu. Un minut després, Gabi López no va perdonar i va marcar el gol decisiu gràcies a un xut potent des del punt de penal. A partir de llavors, el Cerdanyola ho va intentar, però Silver, Quim Solano i Sergi Arranz no van estar encertats. De fet, la Pobla de Mafumet va fer un bon treball defensiu que li va permetre mantenir el resultat fins al final. La notícia positiva per al Cerdanyola va ser la reaparició de Sergi Arranz després de la greu lesió que va patir durant la pretemporada. Diumenge que ve, el Cerdanyola té un partit dur per trencar la mala ratxa: visita el camp del Rubí, líder.

CERDANYOLA: Carlos Avilés, Fran Fuentes (Dani Zaragoza, 79'), Melo, Àlex Alba, Raúl Barriendos, Cuadras, Josu (Roland, 60'), Edu, Quim Solano, Vives (Sergi Arranz, 70') i Silver. POBLA DE MAFUMET: Alberto Varo, Jordi Calavera, Bicho, Joaquí, Roger Bonet, Mia Guasch (Julio Rey, 71'), Gabi López, Kike Tortosa, Alvaro Fernández (Ivan Vidal, 89'), Alfons Serra i Emana (Abel Rita, 80'). GOLS: 0-1 (55') Gabi López. ÀRBITRE: Daniel López. T.G.: Melo, Àlex Alba, Josu i Roland; Joaqui i Gabi.