1a femenina

El Sant Gabriel cau per culpa de dos gols en els darrers minuts

1a div. femenina. A falta de tres minuts, el Sant Gabriel guanyava amb un gol de Carla

SANT GABRIEL1

REAL SOCIEDAD2

REAL SOCIEDAD: Marisun, Ainhoa, Ane Bergara (Marina, 28'), Manterola (Aintzane, 59'), Gastearena, Nahikari García, Itxaso, Ramajo (Garmendia, 80'), Leire Baños, Agirre (Eguzkiñe, 59') i María Díaz. SANT GABRIEL: Brígid, Soldevilla, Carla Gómez (Aroa, 77'), Gemma Pla (Judith, 85'), Pelegrí (Ester Gimeno, 69'), Becerra (Muriana, 93'), Tumo, Leticia, Carola, Helena Serrano i Beni. GOLS: 0-1 (16') Carla Gómez. 1-1 (87') Peña. 2-1 (90') Nahikari. ÀRBITRE: Fuentes Vicente. T.G: a la visitant Carla Gómez. COMENTARI: El Sant Gabriel va tenir la victòria a tocar al camp de la Real Sociedad però quan faltaven tres minuts per al final van caure per dos gols. Les catalanes guanyaven per 0-1 gràcies a un gol de Carla, però en uns minuts finals fatídics, Peña i Nahikari li van donar la volta a l'enfrontament i van deixar les adrianenques en la cua de la classificació. El gol del Sant Gabriel va arribar al quart d'hora de joc, quan Carla Gómez va guanyar l'esquena a la defensa local i va batre Marisun. En la primera part no va passar gaire més que una ocasió d'Agirre però la segona va ser un atac constant de les locals. Agirre va tornar a estar a punt d'empatar, però no va rematar bé. Finalment, en el 87', Peña va fer l'empat amb una rematada després d'una falta llançada per Agoues. I el gol del triomf va arribar en el temps afegit mitjançant Nahikari García.