Un punt per a cadascun en un duel igualat i poc vistós

3a divisió. Diego va fer el gol del Terrassa (32') i Cano va empatar pel Castelldefels (55')

castelldefels1

terrassa1

TERRASSA: Ortega, Guillem, Segarra (Juli Serrano, 13'), Jaime, Javi González, Batanero (Marimon, 66'), Isaac Maldonado, Merchán, Gallego, Matamala (Marc Vilajosana, 64') i Diego. CASTELLDEFELS: August, Marc Martínez, Aitor Lario, Juanito, Jonathan Reina (Gilberto, 47'), Jorge Sánchez, Cano, Mario, Cervantes, Pelegrín i Masuet (Pedro Bravo, 67'). GOLS: 1-0 (32') Diego. 1-1 (55') Cano. ÀRBITRE: Subirats Matamoros. T.G.: Al local Segarra i al visitant Mario. COMENTARI: Empat entre el Terrassa, immers en una crisi institucional que ja afecta l'àmbit esportiu, i el Castelldefels. La primera mitja hora va ser avorrida. La innocència del Castelldefels va provocar que el Terrassa disposés de la seva gran ocasió en el minut 20: Gallego, incomprensiblement, va xutar fora quan es trobava a cinc metres de la porteria i amb el porter superat. Quan ningú no s'ho esperava, en el minut 32, Diego va esmenar l'error anterior del seu company i va sorprendre August, tot establint l'1-0. La primera arribada amb perill dels visitants va arribar en el minut 43, en un tímid intent de Lario. En la segona meitat, el Castelldefels va sortir millor que el Terrassa. En el minut 55, Cano va aprofitar una pilota morta a l'àrea per batre Ortega amb un xut creuat. Fins al final, alguna ocasió més per al Terrassa, tot i que els visitants també van estar a prop del gol.