3a divisió FEF

Ni un partit per gaudir

3a divisió. Mario Roque va posar fi a un difícil curs amb dues cessions i una lesió al genoll en un partit rocambolesc: torna de la baixa, surt de suplent, anota un doblet però es torna a lesionar

Mario Roque recordarà per sempre la temporada 2014/15. Dura i difícil i amb una traca final rocambolesca. El davanter va començar el curs cedit al Terrassa, després al Gavà, on es va fer una lesió que no l'ha deixat jugar. L'entrenador del Gavà, Juanma Pons, el va voler premiar amb alguns minuts en el penúltim partit i el jugador va complir durant deu minuts amb dos gols. Però després es va tornar a lesionar, el seu equip va acabar amb deu homes i el que semblava una victòria impressionant va acabar sent un empat en l'últim segon amb regust de derrota.

Roque es va fer fa dos mesos una luxació de la ròtula en el partit que va guanyar el Gavà al camp de la Pobla. Feia ben bé quatre setmanes que havia arribat al conjunt blaugrana després d'una experiència dolenta al Terrassa (quatre titularitats en mitja lliga i una situació administrativa molt dolenta) i el jugador es va haver d'aturar en sec. “Aquell dia vam guanyar contra el líder, però jo sabia que perdia un dels millors jugadors que tinc”, explica el seu entrenador, Juanma Pons, que el valora per “la seva capacitat de cara a gol” i pel seu “1,86 d'alçada”. El procés de recuperació s'ha fet molt llarg durant aquests dos mesos fins que va jugar contra el Sabadell B. “Durant la setmana li vaig dir si estava preparat per jugar, que l'equip el necessitava”, diu el tècnic. I tant que el necessitava. Roque va entrar en el decisiu partit (si guanyaven se salvaven matemàticament) amb 2-1 en contra, i vuit minuts després el Gavà guanyava per 2-3 amb un doblet seu.

Aleshores, poc després dels gols, en una mala trepitjada, Roque es va ressentir de la lesió. “Estava eufòric pels dos gols que acabava de marcar i vaig posar la cama en una jugada i vaig notar en el xoc de cama contra cama que em feia molt de mal”, explica el jugador: “No era un dolor com quan em vaig lesionar, però molt similar.” Finalment, el jugador només va tenir un desplaçament de la ròtula, però fent repòs durant dues setmanes tornarà a tenir l'alta ja pensant en la temporada que ve.

Perquè el jugador, format al Júpiter i l'Europa, té vinculació amb l'Hospitalet per a la temporada que ve. “Jo he de tornar a l'Hospitalet, però ara mateix la situació de cara a la temporada que ve no sé quina és”, explica Roque, expectant pel canvi d'entrenador i l'organigrama esportiu de l'entitat del Barcelonès. De moment, el jugador arribarà net i sense lesions per a la temporada que ve, en què s'ha d'afermar d'una vegada per totes.

Era un partit boníssim; només de sortir, vaig marcar dos gols. Sort que la lesió no és greu
Mario Roque
davanter del gavà
Quan es va lesionar el dia de la Pobla jo sabia que perdia un dels millors jugadors que tinc
Juanma Pons
entrenador del gavà

Admès a tràmit el recurs del Castelldefels

El comitè d'apel·lació de la RFEF ha admès a tràmit el recurs interposat pel Castelldefels contra la decisió del comitè de competició de la FCF de desestimar la impugnació presentada pel club groc per la presumpta alineació indeguda del davanter del Gavà, Alan Ávila, en el partit entre els dos equips, guanyat pels blaugrana. El Gavà, que ara pot presentar al·legacions, considera que el problema és que la FCF es va equivocar comptabilitzant les targetes d'Alan Ávila. Pel Castelldefels, el que va a missa són les notificacions de la federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)