Nàstic

Una altra gran reacció

El Nàstic capgira el gol de Lozano (49') gràcies a les rematades de Pablo Marí (65') i Jean Luc (84') i obté el primer triomf del curs

La victòria, i l'empat agònic del debut, deixen els grana a la zona alta de la classificació

El Nàstic s'està abonant a les grans reaccions en el retorn a segona A. Després d'igualar un 0-2 en els últims minuts en el partit del debut, l'equip grana va capgirar ahir a Tenerife el gol de Lozano (49') gràcies a les rematades de Pablo Marí (65') i Jean Luc (84'). La primera victòria de la temporada situa els tarragonins a la zona alta.

El perfil creatiu del doble pivot grana, amb la novetat de Sergio Tejera, va fer que el Nàstic busqués la pilota per tenir protagonisme i buscar la porteria rival. Tenia força profunditat en l'arrencada del partit, però només en va treure alguna arribada i algun córner. El Tenerife es va anar despertant i a partir del quart d'hora es va començar a apropar a Reina. Un xut d'Abel, desviat, va ser la primera acció de perill de l'equip canari en la primera fase del duel. El joc era més aviat lent, ara amb el Tenerife portant el ritme i el Nàstic més contemplatiu. Xavi Molina va estar providencial avortant una acció ofensiva dels locals abans que la completés Suso i, a l'altra àrea, el mateix central de la Canonja va estar a punt de rematar una centrada de Tejera en una falta.

El Tenerife va sortir més viu que el Nàstic en la segona meitat. Primer, Pedro Martín, tot sol, va rematar de cap una centrada de Lozano, però
Reina estava atent i ben col·locat. Tot seguit, en una passada llarga, Choco Lozano va ser més ràpid posant la cama per tocar la pilota que no pas Pablo Marí per rebutjar-la, i va sorprendre el porter grana amb una paràbola inesperada. Era l'1-0. Després, Vicente Moreno va buscar la reacció amb un canvi ofensiu, l'entrada del mitjapunta Emana pel lateral esquerre Mossa –Ferran Giner va endarrerir la seva posició però va mantenir la vocació ofensiva per l'esquerra– i l'equip va guanyar en profunditat. Això sí, va haver de patir en defensa per evitar el segon gol dels locals, sobretot en una acció de Suso que es va plantar davant Reina però en què el grana Giner va ser més ràpid. Però el Nàstic va tenir més encert i, després d'un xut de lluny de Rocha i d'un córner executat pel mateix jugador, la pilota va anar a parar a Ferran Giner, que va fer una centrada que va pentinar al punt de penal Rayco. Allí, Pablo Marí hi va posar la cama per fer l'empat. Després, el Tenerife va continuar buscant la porteria rival, però el Nàstic, sobretot Xavi Molina, estava concentrat en defensa i, a més, va tenir l'encert de colpejar a la contra quan una gran centrada de Ferran Giner va ser rematada de cap per Jean Luc al fons de la xarxa.

TENERIFE: Dani, Germán, Cristian García, Vitolo, Pedro Martín, Choco Lozano (Cristo Martín, 66'), Suso (Aurtenetxe, 77'), Carlos Ruiz, Aitor Sanz, Abel (Omar Perdomo, 46') i Raúl Cámara. NÀSTIC: Reina, Gerard Valentín, Pablo Marí, Xavi Molina, Mossa (Emana, 55'), Rocha, Tejera (Fali, 46'), Jean Luc, Ferran Giner, Rayco i Àlex López (Marcos, 83'). GOLS: 1-0 (49') Choco Lozano. 1-1 (65') Pablo Marí. 1-2 (84') Jean Luc. ÀRBITRE: Munuera Montero. T.G.: Als locals Aitor Sanz, Cristian García, Germán Sánchez i Carlos Ruiz, i als visitants Mossa, Rocha i Tejera. PÚBLIC: Uns 6.500 espectadors.
Qui sap si ja hem cobert la quota de remuntades. Hem merescut vèncer en un camp difícil
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
No hem fet un partit brillant, però el càstig és excessiu. Hem tingut llacunes en els dos gols
Raül Agné
ENTRENADOR DEL TENERIFE

El debut de Tejera, únic canvi en l'onze

Vicente Moreno va quedar content amb l'actuació del seu equip en l'estrena contra l'Albacete i ahir, a Tenerife, només va fer un canvi en l'onze inicial respecte al del debut, i va ser forçat. La sanció de Manolo Martínez deixava un buit en el doble pivot de l'equip tarragoní, i el tècnic
valencià el va resoldre col·locant Sergio Tejera fent parell amb David Rocha, de manera que l'exjugador de l'Espanyol va debutar en partit oficial amb el Nàstic. El barceloní, però, que va veure una groga, només va jugar la primera meitat i va ser substituït per Fali.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)