3a divisió FEF

La Munta, forta a Nou Barris

Més encert. Els locals tenen la punteria que va faltar al Terrassa

La Muntanyesa va tornar a mostrar ahir que la seva millor cara es pot veure quan actua davant del seu públic a Nou Barris. Els d'Antonio Escudero van completar un gran partit, i van aprofitar l'encert superior sobre el rival per acabar tombant el Terrassa, tan dubitatiu a fora de casa com contundent a l'Olímpic.

Toni Pérez va obrir el marcador en el 20', amb un xut des de la frontal, desprès que Juanlu li passés la pilota amb el cap. Abans del descans els visitants van tenir la millor ocasió per empatar, amb una rematada que Tato va treure sobre la línia de gol. Després la represa, un penal sobre Joshua, va permetre que Uri fes el 2-1, i tot i que Aaron Bueno va reduir distàncies el 62' gràcies una passada de la mort de Marc Vilajosana, la falta de punteria va acabar penalitzant el conjunt de Pirri. Ja al 87', Dani va sentenciar aprofitant una errada del conjunt vermell en la construcció.

MUNTANYESA: Tato, Fuentes, Segarra, Alberto García (Llorca 54'), Santos, Rubén, Toni Pérez, Escabrós, Juanlu (Roldan 79'), Joshua i Romano (Dani Sánchez 68'). TERRASSA: Barragan, Gómez, Uri Serra, Eric (Miki 87'), Samu (Javi González 83'), Gimeno (Marc 50'), Àngel, Güell, Aaron Bueno, Boniquet i Òscar. GOLS: 1-0 (20') Toni Pérez. 2-0 (60') Uri Escabrós, de penal. 2-1 (62') Aaron. 3-1 (87') Dani Sánchez. ÀRBITRE: Castellet Julià. T.G: Segarra, Santos, Juanlu i Joshua; Barragan, Uri Serra i Aaron.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)